SWEET DREAMS.

Allmänt

Holly Go1

L.o.v.e. Carrie.

Tusen 1000 tack för alla ögonmask-tips!  Jag hade löpt & köpt den från Holistic Silk på Gimle Parfymeri a.s.a.p. om det var jag som skulle ha en för de har jag använt i flera stylinguppdrag och de verkar magiska… !  Men, jag är på jakt efter söta rosa billiga till ett slumber party för ett gäng 8 åringar så ja, jakten går helt enkelt vidare i morgon för jag ger inte upp i första taget… ! 😉

Nu ska jag mysa med Ungkaren i Australien. Ja, alltså inte bokstavligt talat (ha, ha) men på nett. Somnade nämligen ifrån programmet igår.

Sweet dreams sweeties!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “SWEET DREAMS.”

  1. D says:

    Tips: kjøp billige sorte på europris også piffer du de opp med søte stickers eller lignende:)

  2. Mussi says:

    Hei
    Hvis de er til Johanne og hennes venninner så se på WOW der har de hatt mange fine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *