SWEET DREAMS.

11129247_10152768127930796_5008798004562775539_n

Snapshot från vardagsrummet. Jag tänder alltid massor med ljus på kvällarna. Det är min feelgood!

Detta har verkligen varit en speciell dag på alla möjliga sätt… oh my!  Och jag kan knappt vänta till jag kan berätta för dig vad det är jag skrivit om i ett par dagar nu.. Men, jag måste tyvärr avvakta med att avslöja vad det handlar om en stund så kära vänner, håll ut! Jag berättar så fort jag har möjlighet! (jag är sjukt dålig på att sitta inne med hemligheter, så detta är inte helt lätt, vlll ju berätta nu på en gång!!!)

Allt känns i alla fall väldigt, väldigt bra!  och i eftermiddag, efter att jag hämtat J på AKS så blev vi bjudna hem till bästa vänner för att fira lite (väldigt spontant på initiativ av min kära K. Älskar sånt!)och det var SÅ mysigt! Åh så tacksam jag är för mina underbara vänner som finns där i med och motgång. Vet inte vad jag vore utan dem….! ♥

11174965_10152768131870796_4461817359188129241_n

Denna super snygga bluse (it´s very Isabel Marant´ish) förtjänar verkligen en bättre bild men det här är den bästa jag har just nu. Knipsad i lördags efter att våra kära vänner Emma & Elsa gått hem efter en mysig tacokväll.  Det är små pärlor broderade på ärmarna och ja, den är definivit dagens shoppingtips! Du hittar den hos Kapp Ahl. Mitt fina mobilcover kommer föresten från Beck Söndergaard och pärlarmandet gjorde J till mig i helgen.

Efter ett par minst sagt händelserika dagar så ligger jag liiiiite efter med diverse kring min coachutbildning så nu ska här jobbas men först åker linserna ut och brillerna .

Önskar dig en riktigt god natt & tusen miljoner tack för all peppande feedback jag har fått från er. Den värmer!!! och gör mig enormt lycklig.

Sweet dreams!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SWEET DREAMS.”

  1. Ida says:

    Høres veldig spennende ut og som om dere har tatt et riktig valg 🙂 Står selv og funderer over fremtida.

    Et tips for å rensa tankerne er å trene, ta en løptur eller gåtur og plugga i med god musikk 🙂 Hjelper alltid!

    Lykke til med studierne i Stockholm, blir sikkert deilig med et avbrekk og fokusere på noe annet en stund 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *