Sweet dreams!

Allmänt


Fint barnrum från en interiörutställning förra året.

Gick igenom lite gamla bilder och hittade den här från 10:e oktober 2007 i mitt arkiv. Jag tycker att sängen är helt underbar ! och den dagen då Johanna sover i "vanlig säng" så vore det en dröm att ha en sån där sänghimmel 🙂 också är det en kul grej att bygga in tv´n så att den ser ut som en teater.

Nu ska en trött bloggis hänga lite tvätt och sen hoppa i säng och mysa med nya blader.

Tänk – imorgon då vi vaknar är det fredag. Tjohooo ! 🙂

God natt & Sov gott ! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Sweet dreams!”

 1. Tone-iren says:

  Hei, for lenge siden leste jeg noe i bloggen din som jeg har lurt på: Er det sant at du hadde med deg en mannelig venn på fødselen til Johanna, i tillegg til JIG? Hvis det var tilfellet må jeg jammen si at JIG må være veldig tolerant! Men, vi er forskjellige… Ønsker dere en god fredag! Tone-iren, Tønsberg

 2. AnnaStina /Gizmolinas says:

  Hej Tone-iren-

  Det stämmer att jag & JIG hade med oss en av mina bästa vänner när Johanna föddes. För oss var det en fin sak att göra. Önskar dig en underbar weekend ! Kram ! 🙂

 3. Lamilla says:

  Hej! Jag passar på att ställa min fråga till dig igen;). Vad kan man köpa som present åt en nyfödd flicka förutom kläder? Du kommer alltid med så bra tips så det hade verkligen varit guld värt ifall du svarade mig:).

 4. JENILITA says:

  hej igen har du sett hur jag gjrt iording min ha´ll och inspererats av dej?? jag älskade din welcome skylt men hittade en ännu finare:) tittain:)

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Lamilla-

  BRA att du frågar igen när jag missat att svara ! 🙂 Du kan köpa en fin "mitt första år" bok som föräldrarna kan skriva i, det finns fina på Bokhandlar eller så kan du köpa en fin bok i tyg på Ordning & Reda men en "ram" på framsidan där föräldrarna själva kan placera en bild på barnet och skriva in minnen i. Ett riktigt bra tips är "Den silvriga sångboken" !! 🙂 Den fick min Johanna då hon var nyfödd och vi har älskat den både hon och jag. I den finns massor med fina barnsånger + en cd så att man kan sjunga med .Det finns mängder av olika sångböcker i samma serie, den silvriga / den vita osv. Finns hos Åhlens och alla välsorterade bokhandlar. Den är faktiskt mitt bästa tips ! 🙂 Önskar dig en trevlig helg ! Kram ! 🙂

  Jenilita-

  Jag svarade dig i ditt förra inlägg igår kväll 🙂 Skrev att jag blev så glad över att du inspirerats av mig och att jag tycker att du gjort jätte fint! Så – titta på din förra kommentar. Önskar dig en härlig helg ! Kram ! 🙂

 6. Anna says:

  Hej söta du, gissa vad glad jag blev när du hittat till och kommenterat i min blogg. Värmde mitt hjärta 🙂 Underbar säng, min dotter har en söt sänghimmel från syster lycklig, men Johanna har ju också en urfin himmel till sin underbara säng. Ha en FAB fredag, idag är det min tur att fixa naglarna och sen ska jag iväg och rida islandshästar och imorgon ska jag och min nyblivna man på bröllop i stockholms skärgård. Kram Anna

 7. lovisa says:

  Det var väl fint, men inget slår din dotters rum! är kär i det helt enkelt! have a greeat day 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *