Sweet dreams.


Ett tips: gör din egen sänggavel och brodera önskad text.
 
Jag måste ringa min läkare och boka time (det heter så på norska) imorgon för det är hög tid för min årliga kontroll. En dag ska jag berätta för er om den operation jag genomförde sommaren 2005 då jag fick ta bort en del av livmodern.  Jag kommer aldrig att glömma då läkaren tittade mig i ögonen och sa "det är lika bra att du ställer in dig på att du inte kommer att kunna få barn."   Ca 6 månader senare var jag gravid med Johanna .

Glöm inte att njuta dina dagar och att fånga de lyckliga stunderna !

P.S I kväll fick jag inte möjlighet att besvara alla frågor i "frågestund" inlägget så jag fortsätter att svara imorgon.

Godnattkramar! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Sweet dreams.”

 1. Nilla says:

  Tack goaste Anna-Stina för att du tog dig tid att svara på mina "språkfrågor" 🙂

  Skönt att du trivs så bra i Norge, även om Sverige såklart också lockar.

  Ha en underbar dag, här i Uppsala ser det ut att bli en fin vinterdag.

  Kram Kram!!!

 2. Linda says:

  Vilken rolig idé att brodera på sänggaveln! Kram kram!

 3. Mimmi says:

  Verkligen mysig sänggavel. Vet inte om det var i din blogg jag såg en bild på en säng med kuddar där det fanns en kudde med texten LOVE, den var något som verkligen inspirerade mig.

  Matplatsen med de rosa stolarna och ekbordet var verkligen snyggt det var så vacker rosa färg.

 4. KarolinaN says:

  Gomorron!

  Vilken solskenshistoria! Våra älskade barn är ju faktiskt meningen med livet:)

  Har varit på väg att göra en sänggavel läääänge nu, måste ta mig i kragen.. Just nu har vi istället långa vita kuddar längst bak som "gavel".

  Ha en härlig tisdag!

 5. Pethra says:

  Och se vilken underbar gåva ni fick i form av lilla Johanna, hon är helt ljuvlig! Hoppas ni sovit gott och får en härlig dag.

 6. MA says:

  Vilken underbar händelse efter dom orden!

  kram

 7. Linnéa says:

  Vilken fin, en sådan hade man gärna haft. Tack för tipset!!

 8. Madeleine says:

  Oj vilken historia…Att ett barn är en lycka förstår jag men Johanna måste vara ngt extra:)

  Ha en bra tisdag. KRAAM

 9. Men oj, tänk va underbart att Johanna ändå kom till er efter ett sådant besked!

 10. Siram says:

  Det där var snyggt!

 11. Johanna says:

  Sänggaveln var verkligen jättefin ! Vet du vart man kan få sånt gjort ?

 12. Mikaela says:

  Brukar inte vara alltför duktig att kommentera men jag läser din blogg varje dag men nu kände jag att jag ville skriva några rader. Visst finns det mirakel och Johanna är ett sådannt. Du verkar vara en underbar person och du skänker mig insperation varje dag både som mamma och genom din kreaktivitet. Det ska bli spännande att se er våning i ert kommande inredningsrepotage. Synd att vi i Sverige inte kommer kunna ta del av det dock. Kanske kan man köpa ett ex av dig för vackrare och mer inspirerade lägenhet får man leta efter. Exakt samma smak som jag fast mer nytänkande. Kramar M!

 13. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tusen miljoner TACK för alla era fina kommentarer. De värmer mitt hjärta ! 🙂

  Mikael-

  TACK så jätte mycket för din trevliga kommentar och alla FINA ord. När jag får höra att jag inspirerar så blir jag lycklig 🙂 Ja, visst är det synd att inte magasinet som gjort hemma-hos kommer ut i Sverige.. de borde göra ett undantag nu för min skull 😉 Jag önskar dig en underbar dag ! Kram! 🙂

  Johanna-

  Du kan helt säkert hitta någon möbelskräddare som gör liknande sänggalvar MEN – du kan lätt göra en själv också. Köp en spånskiva, klä den med skumgummi, välj ett önskat tyg som du klär den med och sedan fäster på baksidan (detta tyg kan du själv brodera på) och voila ! sänggavlen är klar 🙂

  Ni är UNDERBARA mina kära bloggisar !

  KRAMAR!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *