Sweet dreams!


Här ser ni mer av rummet där det vackra klädskåpet jag visade på morgon står. Bilden kommer från car-möbel.

Bäst att jag går och lägger mig nu så att jag hinner sova lite innan darlingen får för sig att väcka mig igen. Misstänker att det är de ljusa soliga mornarna som gör att hon tror att det är morgon då klockan är 05 så det är läge att montera upp den där mörkläggningsrullgardinen som jag köpte för läääänge sen 😉 (vissa saker tar längre tid än andra..)


Till vänster om sängen..

Å vad det ska bli skönt att sova nu och jag riktigt längtar till jag får möta morgondagen. Imorgon är prio 1: att presentera vinnarna av Kamille Mor & Barn (jag har inte glömt ! 😉 . Och på tal om tävling. Du har väl inte missat den fina TÄVLINGEN där du kan vinna tunika till mor & barn. ?!

Godnatt kära bloggisar, vi ses imorgon !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Sweet dreams!”

 1. Anonymous says:

  Nydelige interiør bilder..vitt vitt 😉 kan ikkje du legge ut bilder når du har planta på balkongen din? eg og er ute etter planter for tida:-) og du har så god smak;-)

 2. Jag köpte planter till balkongen IDAG så de ska planteras imorgon. Då ska jag självklart fota och visa ! 🙂 Klem ! 🙂

 3. *Trude* says:

  Vilken härlig "tjej-dag" ni har haft! Johannas kjol var supersöt:-).

 4. Anne says:

  Lovely bedroom! Jag blir så glad att gå in på din blogg varje dag. Jag har fått en mycket positivare inställning och förstår nu verkligen hur man kan ändra sin sinnesstämning med positivt tänkande. Idag ska jag på en intervju och jag ska rocka fett 😉 Tack för att du finns och storkram från Malmö.

 5. Anna says:

  Åhh jag älskar nästan alla möbler från Car, vet du om dom går att få tag i till sverige eller levererar onlineshopen hit? Me want a lot 😉 Kramar Anna

 6. Kari says:

  Bloggen din gjør meg så glad. Må innom flere ganger om dagen, du gir meg så masse inspirasjon. Herlige soveromsbilder, akkurat sånn vil jeg ha det på soverommet… Vet du om man får kjøpt merket i Norge?

  Kari 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *