Sweet dreams darlings!

Allmänt


De snygga slitna jeansen från Zara är ett tips ! för de är riktigt fina (pris: 399nok) (men modellen passar tyvärr inte på mig…)  Den vackra blomman är både brosje & hårspänne i ett från H&M och korall är helt klart en stor färg i vår.  Och Elisabeth Ardens Eight Hour Creme kan jag inte leva utan. Min tog slut förra veckan och sedan då har jag haft torra / såriga läppar så nu ska de få må bra igen ! 🙂 (den fina tuben finns hos Cubus).

I kväll har Johanna sagt "jag är dålig" & "jag mår inte bra" / "ont i magen" några gånger så jag håller alla tummar jag har för att hon inte håller på att bli sjuk ?  för nu har vi äntligen köpt våra biljetter till Thailand och vi reser på tisdag så det passar dåligt med sjukdom.. . Det ska bli helt underbart skönt med 4 veckor i Phuket  🙂


Ovanligt snyggt cover på nya norska ELLE interiör.

Bäst jag går och sover nu så jag hinner drömma härliga drömmar innan det blir morgon igen.

God natt & sov så gott ! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Sweet dreams darlings!”

 1. Linda says:

  De ser snyggt slitna ut =) Tyvärr har jag inget Zara i närheten, men förhoppningsvis åker jag till Göteborg i början av februari så då satsar jag på lite vårshopping! Idag känner jag mig lite som du, sitter vid datorn mitt i natten! Känner mig utvilad men jag får nog allt lägga mig och sova igen om en liten stund.. Ha en härlig lördag! Kram, kram

 2. Alinde says:

  Passar inte på dig? Du har ju på dig dem jämt!?

 3. Anne says:

  Jätte fint cover.Samma som svenska Elle Interiör nr 7 sept 2008. Lovely! Kram.

 4. Anne says:

  Jätte fint cover.Samma som svenska Elle Interiör nr 7 sept 2008. Lovely! Kram.

 5. Sussie says:

  Jeansen är jättesnygga,vill du sälja dem? Jag köper dom gärna,brukar ha 26 tum,vilken storlek har du?

  Tack för din fina blogg!

 6. Susanne says:

  Ta mig med till Thailand!!

 7. Aura says:

  jättesnygga jeans.. =)

 8. KarolinaN says:

  Sussie och Alinde! De är inte denna modellen AS har utan detta är ett "klipp" från en tidning ju:) Kram!

 9. C says:

  4 veckor! guuuud så härligt!!! 🙂 Avis man blir. Var där 2 veckor i december och längtar redan tillbaks.

  Jeansen var ursnygga!! Måste spana in…

 10. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂

  Jag köpte de här nyinkomna jeansen på Zara häromdagen men de passade tyvärr inte mig . Modellen är super super smal i benen.. Så- jag ska lämna tillbaka dem imorgon. Jag passade bara på att fota jeansen när jag hade dem hemma som ett tips till er ! 🙂

  Alinde & Sussie:

  De jeans ni skriver om är mina Zara jeans som är lite mörkare tvätt än denna och en annan typ av slitning som jag köpte för en tid sedan. Men de jag visar på bilden är en ny modell som jag aldrig haft på mig (se texten ovan).

  Kramar till er alla ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *