Sweet dreams & ett boktips!

Dagens Tips!


Ytterligare ett fint väggord från Vimsadekor som du kan vinna i tävlingen.

What a day! Idag var det mycket som hände på en gång så nu ska en trött mama strax krypa ner under sköna täcket och läsa sin bok. Just nu läser jag Jane Green "Second Chance".

 
 Till vänster ser ni boken jag läser nu och till höger alla böcker jag läst avJane Green sedan 1997. Eftersom jag oftast läser mina böcker på resor (har sällan tid annars..) så föredrar jag pockets som väger lite (har alltid övervikt 😉

JaneGreen blev direkt en favorit författare då jag köpte hennes första chic lit bok i London 1996 och sedan då har jag läst alla böcker som kommit ut. Men just nu ligger jag lite efter.. (får skylla på Johanna 😉  så jag håller på med Second Chance och hennes senaste, The Beachhouse, ligger i bokhyllan sedan i somras (köpte den på flygplatsen i Bangkok) och bara väntar på sin tur…Jag läser alltid böcker på engelska, det är ett så bra sätt att hålla språket igång  och ja – jag älskar chic lit  ! 🙂

Nu ser jag fram emot….

…. Sweet dreams ! ♥

Kategori: Dagens Tips! | 20 Comments

20 responses to “Sweet dreams & ett boktips!”

 1. Jag har precis börjat läsa the secret- hemligheten, den är väldigt omtalad i USA. Riktigt BRA bok med massor av aha-upplevelse, starka och nyttiga citat ha med ut i vardagen och livet!

  Citat ur boken:

  Gör det du älskar att göra. Om du inte känner vad som ger dig glädje, fråga: "Var finns min glädje?" När du hänger dig åt din glädje kommer du att dra till dig en störtflod av allt glädjefyllt, därför att du utstrålar glädje

  Kram:)

 2. Alexzandra says:

  ÅH! Jag älskar Jane Greens böcker, mina absoluta favouriter. Fick tag i en av hennes böcker av en slump då den följde med i en tidning jag köpt med mig under en semester(ärligt talat hette den), Va säkert 7år sedan men nu har jag läst alla. Förutom den jag håller på med nu -I hennes kläder. Älskar hennes sett att skriva 🙂

 3. oil crisis says:

  How are You check my blog abour Bye Bye

 4. Ohh very much thanks admin

 5. sohbet says:

  thanks good post

 6. easy loans says:

  Thanks a lot for another fantastic post. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.

 7. film izle says:

  good quality post thanks

 8. How are You, check those blogs regarding wrexham web design and web design wrexham, See You

 9. Great! Thanks for post

 10. iddaa oyna says:

  Great! Thanks for post

 11. spy gadgets says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? I get lots traffic on my sites escpecially spy gadgets and Hidden Cameras. Thanks

 12. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Visit my site turk ko.

 13. home page says:

  Hey there everybody, This web blog is exceptional and so is how the subject had been extended. I like a few of the responses also although I would choose all of us keep it on the subject to be able to add significance to the topic.

 14. looks strange in opera, buy finasteride, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy finasteride[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy finasteride, jfv,

 15. nvwdnrfps says:

  1zX8ho thjdkwwszfkv, [url=http://ygicehebffyq.com/]ygicehebffyq[/url], [link=http://aqdzwnxaujqm.com/]aqdzwnxaujqm[/link], http://zlqxgxsxeexg.com/

 16. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *