SWEET DREAMS…ZZZ…

Allmänt

852df7430e9ef23f93673fd18d24bad7

Varför har jag inte kommit på att jag ska ha mitt lilla skrivbord inne i köket tidigare?!? Ja, ja, bättre sent än aldrig! Och ny kontorsstol har jag också. Gud så skönt det är att sitta skönt! (tror inte alla dagar på köksstolen varit så bra för min rygg…). En annan ny sak som också gör mig lite xtra lycklig i kväll är att jag har börjat lyssna på Sveriges Radio på min mac…  Åhhh så härligt det är att lyssna på när folk pratar s.v.e.n.s.k.a.!  Loooove it!

Som jag skrev tidigare så gick Johannas fröknar ut i strejk kl. 13 idag så efter att min handyman var klar med diverse fix här hemma (nu jäklar ska här bli ordning & reda!)  så stack vi girls iväg till Sandvika Storsenter för pyssel-shopping och sen har det målats frigolit ugglor & hjärtan här som till sist strösslades med glitter.  Det är verkligen underbart med barns kreativitet! och ja, det är ganska härligt med min egna kreativitet också måste jag säga. 😉

Nej, nu är jag lika slut som hon på bilden men jag ska försöka orka tvätta bort sminket innan jag dyker i säng…zzz

Sweet dreams sweeties!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “SWEET DREAMS…ZZZ…”

 1. Mirva says:

  Hej tjejen! 🙂

  Åker till Lilleström i januari… Har du några shoppingtips på roliga affärer som jag inte får missa? 🙂

  Kram Mirva

  • gizmolina says:

   Jag har faktiskt aldrig varit i Lillestrøm.. mer än på mässa, så har inte ett enda shoppingtips till dig. Men, om du ska in till Oslo så är mina tips: Eger (Høyer etc.) och området runt Eger (där hittar du Louis Vuiotton, Marc Jacobs etc.) , Steen & Strøm & Paléet. Jag rör mig själv mest i området där jag bor så Hegdehaugsveien / Bogstadveien / Skovveien är de gator där jag shoppar.

   Happy torsdag! Kram! 🙂

 2. Josefin says:

  Hej,

  blir ju sååå nyfiken på pyssel o hemma-bilder! De brukar vara så inspirerende!

  Ha en fortsatt fin dag!

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du efterfrågar bilder och så glad jag blir över att du tycker att jag inspirerar! Det gör mig riktigt glad! 🙂 Har tyvärr inga pysselbilder från igår men det kommer snart bilder här hemifrån!

   Önskar dig en magisk dag Josefin! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *