T.A.C.K. FÖR ENERGIN!

Allmänt


36d0943e833259d223fd85cdde9ea720

Nytt år – nya möjligheter.

Goooodmorgon fina bloggvänner! 

Johanna väckte mig kl.06 idag så det går framåt (hurra!!!) och nu sitter jag här duschad & fixad så lite frukost på det här så är jag klar för att möta denna onsdag 7 janari. (det är föresten D-day idag, den dag då flest lämnar in skilsmässoansökan så jag skickar varma tankar till er som eventuellt är berörda).  Men alltså –  Åh som jag saknar de l.j.u.s.a. mornarna nere i Thailand… för det är den här tiden på dagen som solen går upp och djuren sjunger av glädje över att en ny dag vaknar till liv och det är bara så underbart att vakna till det.  Ljuset ger energi!  Här hemma därmot är det absolut kolsvart ute, det enda som lyser är vår julgran och lilla ren där ute på terrassen (oh yes, jag kör hela vägen till fram till Tjugondag Knut) och det är då mina vänner som det gäller att hitta andra ställen att tanka härlig energi på och för mig är min blogg ett sånt ställe!  För när jag går in här och hittar nya kommentarer från er så fylls jag verkligen med glädje och när jag bloggar dagens första inlägg så kickar det igång min dag! Så – tusen 1000 T.A.C.K. för att ni finns där ute i vintermörkret mina kära bloggvänner!

Var det föresten någon mer än jag som såg Året med Kungafamiljen igår?  Jag tycker att det var ovanligt bra eftersom prinsen och prinsessorna fick den mesta av tiden (vissa av åren har de mest bara visat kungen & drottningens resor) och Estelle var ju bara SÅ söt och jag tycker att Sofia ger ett otroligt fint intryck och vilka ursnygga outfits hon synts i senaste tiden på diverse evenemang. Hon påminner om Katie i England…!  Eller vad säger du?

F_rlovning_6

Alltså hur snygga som helst och vilket äktenskapstycke!  Åh så kul det blir med ännu ett kungligt sommarbröllop

sofia-carl-philip-1

Snacka om att klänningen klär Sofia! Den sitter som ett “smäck“.

Princess-Victoria-Nobel-Prize-Awards-Ceremony-6-1

Och hur snygg är hon inte i denna från Ida Sjöstedt? Amazing! 

Jag önskar att vi hade fler festliga tillfällen att klä oss i långklänning för det är ju bara så fantastiskt kvinnligt och vackert.  Den gröna jag hade på nyårsafton var den första långklänning som flyttat in i min garderobmånga år men jag hoppas att det blir fler i 2015…!

Bäst jag tar och gör hjärtat färdig för skolan nu så…

Hoppas att du också har en skön start och att din dag blir fylld av positiv energi! 🙂

P.S jag kommer inte in på instagram sedan igår em. När jag klickar på insta på min telefon så händer ingenting.. Någon annan som upplevt det någongång? Får ta och gå inom “telefon-sjukhuset” idag med hopp om att de kan fixa saken.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “T.A.C.K. FÖR ENERGIN!”

 1. Titti says:

  Gillar också Sofia , hon bär ofta kläder som har en human prislapp.
  Vid Leonores dop snygg klänning från Valerie.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja men eller hur, hon har tydligen samma stylist som Viktoria och hon gör verkligen ett riktigt bra jobb med tjejernas outfits! 🙂

   Njut dagen Titti! Kram!

 2. elin says:

  Hadde problemer med instagram i romjulen. Jeg slettet appen og lastet den inn på nytt, logget meg inn, og vips, så funket alt som normalt igjen 🙂 Håper du får det til!

  Elin

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tipset Elin! 🙂 Det visade sig att jag inte hade uppdaterat instagram appen så när killen på mobilsjukhuset klickade på uppdatera så började allt plötsligt att fungera igen (lite pinsamt faktiskt… 😉

   Önskar dig en underbar fortsättning på veckan! Kram!

 3. Jättefint program om Kungafamiljen i år- och som du skriver, så mkt roligare än som det brukar vara med bara massa officiella resor!

  Här i Karlstad faller det stora flingor av blötsnö idag, roligt tycker barnen men själv tycker jag snö som ändå bara kommer smälta till slaska lika gärna kan kvitta 🙂

  Önskar dej en fin fortsatt vecka!
  <3

  • gizmolina says:

   Ja men eller hur? Visst var det mycket bättre! 🙂 Och jag förstår att barnen jublade över snön idag! det är ju något magiskt när de där stora blöta flingorna kommer åkande i luften ! (men som du skriver så är det inte så festligt med slask…).

   Önskar dig också en riktigt fin fortsättning på veckan! Kram!

 4. Ditte says:

  DEt svenska kungahuset är verkligen representativt och det på alla sätt och att Sofia nu kommit till piggar ju bara upp. Ett trevligt program var det i alla fall. Och här i Stockholm ser man då och då kungafamiljens medlemmarpå vanliga restautanger, caféer och butiker. Antar att det kanske är så även med den norska kungafamiljen…
  Vad gäller thailand kan jag verkligen förstå att du vill stanna kvar. Men varför inte göra det några månader. Johanna kan ju gå i skolan där (finns svensk, vet jag) och du kan kanske jobba via datorn. För min del skulle jag aldrig tveka. Blir säkert svårare ju äldre Johanna blir
  att varva skolorna, mennu borde det vara helt perfekt.

  • gizmolina says:

   Jag håller med dig! Prinsen och prinsessorna är så snygga och sprudlande och precis som du skriver så piggar Sofia upp! Ja, de norska kungligheterna rör sig också i våra hoods. Jag & Johanna ser ofta Märtha Louise på väg till skolan (hon har sin änglaskola i samma gata som där vi bor) och Mette Marit är ofta på de restauranger som jag brukar gå på.

   När det gäller Thailand så bodde vi där 2-4 månader / år + en period på 6 månader fram till att Johanna började i skolan för 2,5 år sedan och vi pratar självklart ofta (typ v.ä.l.d.i.g.t. ofta) om att ta en längre period där nere igen men kruxet är att det inte finns någon norsk skola där nere och det är heller inte lätt att få fri från den norska skolan för att bo utomlands. Så – om vi ska göra det så kommer Johanna att tappa sin plats på skolan där hon går nu också måste vi söka om ny plats då vi kommer hem igen något som inte är helt lätt eftersom det är låååång kö av elever som vill in där…. Så inte helt lätt tyvärr! Men OM vi väljer att ta en period (vilket då innebär att J blir utskriven från sin skola) så finns det flera internationella skolor i Phuket som lockar. Och – om vi bott i Sverige så hade vi inte tvekat en sekund eftersom man där mer flexibel till sånna lösningar där p.g.a. att Svenska Skolan finns i Thailand.

   Njut dagarna! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *