T.A.C.K. & T-J-E-N-A!

Blomster till dig!!!

Jag är så otroligt rörd och glad över all fantastisk feedback och alla underbara komplimanger som jag fått här på bloggen idag. Och ni kunde inte boosta mig på en mer passande dag så tusen 1000 miljoner T.A.C.K. mina fina bloggvänner!!! Nu har ni peppat mig till att blogga ÄNNU mer! 🙂

Och till er som undrar vad vi roar oss med här i sjukstugan en solig dag som denna? så kan jag avslöja att fönstren är putsade (det är inte så kul att putsa fönster men det är kul med putsade fönster…), skafferierna är städade (herregud så skönt att ha det gjort och när man hittar potatismos som gick ut 2013 så var det liksom på tiden om jag säger så…), håret är rullat (my feelgood), ljuslyktorna är urdiskade för gammal stearin (tänkt att göra det i en evigheeeet) och ! hjärtat har hjälpt mig att montera hur många TJENA boxar som helst. Älskar färgen på dem! Knallrosa är det nya ljusrosa på J´s rum 😉

En, två, tre… det är kul att stapla boxar!

Och ja, de finns i flera olika storlekar och vi kör på 3 varianter här hemma.

Hjärtat har trippat runt i nattlinnet nästan hela dagen men nu är tee + mysbyxor på istället. 1:a dagen hon fixar kläder p.g.a. vannkopperna.

Nej, det är inte perfekt städat i bakgrunden för här pågår fullt påskpyssel in between annan lek.

Detta lilla prosjekt tyckte J var såååå kul och en sak är säker: man får det inte festligare än man gör det ! 

Det börjar bli dags att blanda dipp nu så att den är klar till fredagsmyset och kära vänner – tack, igen, för att ni lyst upp min dag!!!

Njuuuut dagen vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “T.A.C.K. & T-J-E-N-A!”

 1. God kväll!!
  Börjar med att önska er en fantastisk helg 🙂
  Jag undrar om det är vanligt björkris du har som påskris där på
  byrån i bakgrunden??
  Jag tål inte björkris så jag tänkte om det var något annat som du har där och kan tipsa om. Det ser ju så fint ut.

  Må så gott och ta hand om er.
  Mvh Veronica

  • gizmolina says:

   Tusen tack detsamma Veronica! 🙂 Alltså nu känner jag mig lite dum här men jag vet faktiskt inte vad det är för ris jag har…. ? Har köpt det hos Mester Grønn och det ska bli små små vita vackra blomster på varje gren… Så granris är det inte, men jag vet tyvärr inte vad det är… Ska checka nästa gång jag är i butiken !

   Önskar dig en soft och härlig söndag! Kram!

 2. Nilla says:

  Halloj mitt i natten, känns det som. Varför kan man inte sova när man äntligen får?? Hursom, får alltid ny energi när jag kikar in hos dig. Tråkigt att ni har sjukstuga, men ni verkar roa er gott ändå 🙂 Insåg att mina fönster också måste putsas, nu finns ingen återvändo. Hoppas Johanna vaknar och mår gott idag, ni får säkert en härlig lördag tillsammans. Tack goa du för att du ger oss alla en vitaminkick då man tittar in hos dig, du är Amazing!!! kramar <3

  • gizmolina says:

   Ohh du var vaken tidigt, eller sent.. ? jobbigt att inte få sova… Hoppas att du fick somna om !!! Och tusen 1000 T.A.C.K. för fantastisk feedback! Den värmer ska du veta ! 🙂 När det gäller fönsterputs så kan jag säga att jag är SÅ glad att jag fick gjort det för vilken skillnad!

   Hoppas att du fått sova gott i helgen och att du får en underbar söndag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 3. Berit says:

  Som jeg har sagt før, elsker bloggen din!
  Kjempefine bilder og de boksene fra ikea var et tips.
  Ps. Din mamma ser like glad og fin ut som deg 🙂

  Ønsker dere en riktig god helg og god bedring til søte Johanna!

  Klem 🙂

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen 1000 tack för underbar feedback och fina ord Berit! Nu blev jag glad! 🙂 Och jag vet att min mamma läser alla kommentarer här på bloggen så nu gjorde du även henne glad ! Johannas vannkopper har börjat torka nu så jag hoppas att hon snart dansar igen.

   Önskar sig en fantastisk söndag fylld av härlig avkoppling och solsken! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *