OH NO! – T.E.K.N.I.S.K.A. P.R.O.B.L.E.M.

Min leverantör av webshop garanterade mig att allt fungerade 100% innan lansering (de har testkört betalningar etc.) men, så ser jag från er som försökt att shoppa att det tyvärr inte går att betala i kassan…. och leverantören av betalningslösningen har ingen support på detta förren måndag morgon (crazy!!! för det är ju på helgen man oftast trenger det..).

Men – problem är till för att lösas !

Så – nu tar jag med mig betalningsterminalen från min butik hem ! (ni vet en sån som ni drar ert kort i då ni shoppar i butik) också kan jag ta emot betalningar från er manuellt, via telefon !  så ni som vill shoppa :  mejla mig vad ni önskar att handla + ert tfn nr till gizmolinascloset@gmail.com  så ringer jag upp också fixar vi betalningen på ett-tu-tre ! (jag tar alla kort utom Amex) och jag kan posta dig dina nya fina varor måndag ! 🙂 

P.S alternativet är att jag mejlar dig Gizmolinas konto.nr. så överför du via nettbanken.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “OH NO! – T.E.K.N.I.S.K.A. P.R.O.B.L.E.M.”

 1. Anna says:

  Det kallar jag service!!!! <3 Fina A-S, vad du sliter! Du är en ÄKTA buisnesswoman! Skulle vara stolt att vara en "Gizmolina-tjej"
  Njut lördagen!

 2. Amelie says:

  Det är engagemang och god service!! 🙂 håller med ovanstående,du är en ÄKTA buisnesswoman!

 3. Jennifer says:

  Men sådant är inte roligt, men jag beundrar dig för att du löser det på ett så bra sätt, wow säger jag, snacka om bra service!
  Hoppas problemet löser sig bra på måndag. Ha en fortsatt bra helg! Kram Jennifer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *