T.G.I.F.

Allmänt

Darlings, darlings ! 

Åh så härligt med fredag!!! speciellt efter en lite jobbig vecka… men vet ni?  Jag har kommit fram till att mitt bästa trix att tanka energi / samla mig när allt är lite jobbigt är att ta på joggingskorna och sticka ut i parken så – sedan i söndags har jag startat 5 dagar i slottsparken.  Jag hoppar i träningskläderna direkt på morgonen, följer J till skolan, pussar henne hej då vid skolgrinden, går hem med hennes cykel och sen – direkt på med musik i lurarna och iväg.  Jag kör ca 30 min. Mer orkar jag inte ännu. Och nu sitter jag här med solen strålande in genom fönstren och ska äta frukost.  Gud så skönt ! 🙂

Ska lasta ner bilderna från gårdagens event nu så att ni får se men först måste du se detta såååå f.i.n.a. cover av danska ELLE:

Det finaste cover jag sett på länge. Love it !!!  och blir glad av att se på det !

Önskar dig en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. fredag! Och du – kom i håg att fokuserapositiva tankar !!! Pepp, pepp!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “T.G.I.F.”

 1. Marianne says:

  For en deilig start på dagen:-) Jeg får ikke til helt det samme, men er ute flere ganger daglig og triller mini, så litt mosjon blir det jo. God helg 🙂

  • gizmolina says:

   Jag var som smalast då jag gick turer med Johanna i vagnen så det är verkligen den b.ä.s.t.a. träningen ! Får kanske ta och börja köra runt henne i vagn igen? Ha ha 😉 Önskar dig en strålande dag och en alldelens underbar weekend ! Klem !

 2. Mrs Moet says:

  Hej

  Vilket gott flow du har nu! Man mår ju så mycket bättre när man får röra på sig och det gör ju som regel att man orkar mera.
  Hoppas att du fortsätter i samma rutin. Efter ett par veckor kommer det att vara något som du verkligen VILL göra och inte bara något som känns som ett måste, om du hänger med i vad jag menar.
  Önskar dig en fin helg.
  Kram Åsa

  • gizmolina says:

   Ja, shit plötsligt hittade jag flowet och jag hoppas det håller i sig! för det är ju precis som du skriver, att man VILL ut / iväg efter en stund. och det kändes faktiskt som att jag var där redan på morgon för jag ville verkligen ut för det är så underbart skönt ! 🙂 Hoppas att du njuter dina dagar vackra du och att du får en amazing weekend !!! Kram!

 3. Rebecka says:

  Håller helt med! Bästa sättet att starta dagen är med promenad och härlig musik i lurarna! 🙂

  Trevlig helg på dej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *