T.G.I.F.

Dagens reminder.

Morning beautiful girls! 

Jag upptäckte precis att jag missade att publicera det inlägg jag gjorde igår kväll då min handyman var här och monterade Johannas nya säng och jag satt och surfade efter festklänningar. Så kan det gå! (inlägget handlade om festkläder, bloggar det senare..) Tror jag kom av mig då vi började baka chokladtårta mitt i allt. Oh yes, vi körde tårta på en torsdag. Why not liksom? Ha, ha. Nej, men vi fick aldrig till det på min födelsedag så därför…

Och nu är det fredag och jag är så glad över att vi har kommit oss iväg 3-4 min tidigare än vanligt till skolan hela den här veckan. Tänk vilken stor skillnad så få minuter kan göra! Sen har det varit xtra kul för J att packa sekken de senaste dagarna för hon har fått en ny fin:

Den har t.o.m. hennes namn broderat på sig och det har även den matchande penalen / pennfodralet och matpakken. Men det är i.n.t.e. lätt att hitta fina sekker med det lilla extra så denna har rest hela vägen från andra sidan Atlanten…. (J´s mysiga fluffiga jacka kommer från Lindex).

Jag ska ta och jobba på så effektivt jag bara kan här nu och sen, i eftermiddag, väntar både playdate och sleepover så det blir fullt hus till fredagsmyset!

Nej, nu kör vi girls! och ni vet vad som gäller idag…. dipp & bubbles in i kylen! 😉

Have a H.A.P.P.Y. day!!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “T.G.I.F.”

 1. Line says:

  Tusen takk for at du deler disse gullkornene med oss. Akkurat i dag har jeg en av de mest utfordrende dagene jeg har hatt i hele mitt liv, og da kom du og lyste opp 🙂 Tusen takk for at du sprer oppmuntring og glede!

  • gizmolina says:

   Åh så bra att jag kunde lysa upp din dag Line! Det gör mig glad! 🙂 Och jag önskar dig all världens lycka med vad det än är du går igenom.

   Njut helgen och fånga de lyckliga stunderna! Stor klem!

 2. Mari says:

  Jeg blir alltid så fysen når jeg leser fredagsinnleggene dine! Blir dippen godere av å godgjøre seg noen timer i kjøleskapet? Og snakker vi chips eller gulrøtter?

  • gizmolina says:

   Ja, dippen blir som bäst då den varit i kylen en stund och här i Casa Gizmolina snackar vi chips på fredagarna. Så om du blir fysen av mina fredagsinlägg så får du kanske hoppa över att titta in just den dagen? 😉

   Happy weekend!

 3. elin says:

  Deilig med helg! Har hatt en samboer som har vært på konferanser, holdt kurs og vært på ledermøter de siste 2 ukene. Skjønner godt hvordan du har det mye av tiden, det tar på å være alene med barn… Nå er det cava, beina på bordet og snart mat på døren 😉
  Ha en riktig god helg, fine Anna-Stina!

  • gizmolina says:

   Ja, du, jag är så mycket själv hemma att det är mer ovanligt att vi är 3 här i Casa Gizmolina 😉 Kooooos dig med cava och middag på dörren. Det låter som en perfekt start på helgen i mina öron! Själv ska jag laga hamburgare & pommes till 2 söta girls som kör playdate här nu och har jag tur så blir det kanske lite till mig också… 🙂

   Önskar dig en underbar helg Elin!!! Klem!

 4. Mirva says:

  Underbar ryggsäck! Jag förstår att både Johanna & du är glada i den! KRAM & ha en underbar helg!

 5. Kristine says:

  Nydelig ryggsekk 🙂

  Heldig jente 🙂
  Vi har også kjøpt ny sekk til 3. Klasse, men det var nydelig med navn på J sin sekk.

  Så deg på instagram, du er flott på håret 🙂

  Nyt LØRDAGEN 🙂

  Klem Kristine

 6. susan says:

  Så flott sekk !! Har du kjøpt på nettet, og kan du dele adressen til nettbutikken hvis du har gjort det?

  Mvh Susan

 7. Christina says:

  Super fin sekk!
  Potterybarn kids har så mye fint : )

  Christina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *