T.G.I.F.

Allmänt

oh-yeah-its-friday

Moooorning girls! 

Fredag idag! Åhhhh så härligt! 🙂

Men alltså det är en skridskobana ute så se upp när du är ute och går. Jag hade faktiskt önskat att jag haft broddar (något en annan mamma jag mötte på morgon hade) men det förknippar man ju tyvärr med något bara pensionärer har. Tokigt egentligen! för de är ju perfekta dagar som dessa.  Och vet ni, jag kom mig aldrig till IKEA igår (blev myskläder och bläddring i 278 magasiner istället så nu har jag ett helt litet berg att bära till soporna idag. N.ö.j.d.!) så, jag ska köra dit nu istället! så vi hörs lite senare!

Happy fredag sweeties!

Kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “T.G.I.F.”

 1. Kristine says:

  Nydelig fredag til deg 🙂
  Håper Ikea turen gikk flott.

  Broder må du ha deg. Jeg fikk meg for to år siden, noen små som du setter fremme på foten og de ligger i en eske. Perfekt til å ha i vesken. Vet du, du får dem i ROSA, og de funker. Både jeg og min jente på 8 år har, stor stas med rosa.

  God fredag og helg.
  Alltid kos å titte innom deg. 🙂

  Klem K

 2. Mia says:

  Klart du ska ha broddar:) det har jag använt sen jag fyllde 30 ( 7år sen alltså;)iofs så har jag hundar som måste ut oavsett , o vill jag inte halka o slå ihjäl mig , så är det broddar som gäller! Det ser löjligare ut att halka omkring än att gå med broddar tycker jag , haha,
  Kram o tack för din härliga blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *