T.G.I.F.! :-)

Allmänt

168397-414

Åååå vad härligt med FREDAG! 🙂

Hjärtat fick för sig att vakna kl. 04i natt men efter att jag satt tillbaka nappen i munnen på henne och bytt blöjan så somnad hon gott om igen. Sen vaknade hon 5.30 och ville ha mat och sen sov vi till kl. 8.

Nu ligger hon – som du ser på bilden – och äter på en märkeslapp och tittar på TV4 Godmorgon. Hon kan ligga och tugga på sånna lappar i timmar… man kan nog säga att det är hennes favorit hobby 😉

Dagen idag bjuder på lunch med Petter och eftermiddags-dejt med Kjersti. Det är strålande sol från klarblå himmel och jag ser fram emot att njuta solen!! 🙂

Måste boka Luleå resan också… väntade lite med det för jag kände att jag måste hinna "landa lite" efter Thailand före jag orkar börja resa iväg igen.. Skönt också att hinna packa upp och tvätta allt. Tror vi reser söndag eller måndag.

Jag önskar er en underbar dag!! 🙂

P.S T.G.I.F. = thank god it´s friday! 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “T.G.I.F.! :-)”

 1. Anna says:

  Haha sånna lappar älskade jag när jag var liten. Hade en så lapp på en nalle (som jag har kvar än i ett skåp;)) Den är helt utsliten, jag satt och drog den mellan fingrarna på nåt konstigt sätt=)

 2. Anna says:

  Hej! Har du sett denna produkten? http://www.booadesign.se/product.asp?product=114&sub=12&page=1 Den tror jag att din prinsessa hade gillat. Min brorsdotter har filten i samma märke… hon älskar oxå tvättlappar 🙂

 3. AnnaStina says:

  Anna-
  Ha ha 🙂 ja, det är märkligt vad fokuserad men som barn kan bli på de mest märkliga ting 😉
  Anna-
  WOW! vilket SUPER bra tips du gett mig!! TACK!!! Den produkten ser ju bara helt UNDERBAR ut och jag tror också att min sessa kommer gilla den hur mycket som helst!! 🙂 En sån ska jag absolut beställa nu på en gång!!! 🙂 TACK igen så jätte mycket för tipset! Super snällt av dig! 🙂
  Kram! 🙂

 4. Maria says:

  Här fixade vi snuttefilten! Mvh Annas brorsdotter!(eller hennes mamma) http://www.thilde.se/

 5. josefine says:

  de finns på sprell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *