T.G.I.F. !

Allmänt

H.A.P.P.Y. fredag sweeties!

Åh vad härligt med freeedag !! 🙂  och jag ställde klockan idag igen för att jag ska hinna få gjort något och inte bara sova (även om jag kanske egentligen borde passa på att sova nu då vi är hos mormor…). Min fredag bjuder bl.a. på en tur till ett medium, ni vet hon som jag berättat att jag varit till tidigare?, jag har alltid tyckt att sånt är hokus-pokus och inte trott en sekund på något åt det hållet men denna dam har fått mig att tro annorlunda så jag ser fram emot en givande stund hos henne…

Många tror på något och vissa tror på änglar….

Nej, bäst jag hoppar i duschen nu för jag ska strax iväg så jag lämnar dig med den HÄR klassikern också önskar jag dig en FAB & festlig fredag!!  Sträck på dig, håll fast vid dina drömmar och kör ditt eget race ! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “T.G.I.F. !”

 1. Tyren73 says:

  Kjære Anna Stina!
  Alltid hyggelig å kikke innom deg. Masse inspirasjon og en innstilling til livet som er full klaff for meg iallefall.
  Måtte bare kommentere på dette innlegget. Ved en tilfeldighet for noen år siden kom vi selv i kontakt i et medium. Vi hadde “problemer” med huset vårt, og ble tipset om en dame i området her. Første møte var unektelig litt skummelt, men hun kunne fortelle så mye som stemte på en prikk og hun har forutsett så utrolig mye hun ikke kunne vite. Hennes råd og tilbakemeldinger har blitt en viktig ledesnor for meg. Men, det viktigste av alt er at jeg er blitt mye flinkere til å følge min egen magefølelse! Og, den viser gang på gang at den leder meg på rett vei. Lykke til med besøket i dag! And keep on following your leading star<3

 2. Tyren73-
  Tack för både din trevliga kommentar och din egena medium-historia. Visst är det speciellt att höra en främmande person säga saker som man vet att hon egentligen inte ska kunna veta… Det är det som inspirerar mig till att gå tillbaka och ställa frågor… Och det är ju precis som du säger: det viktigaste jag har med mig från mina möten hos henne är att tro mer på min egen magkänsla. Önskar dig en strålande dag och en amazing weekend! Kram! 🙂

 3. L8 says:

  God morgon sköna böna, änglar är fantastiska och visst finns dom:). Vilken fantastisk video, jag har inte sett den tidigare. Tack för härlig start på denna fredag:)! Njut dagen & Norrland! pussiluss

 4. Sissi says:

  Du må fortelle hvordan det gikk hos mediumet! 🙂

 5. Lina says:

  Vilken spännande dag du har framför dig! Precis som du har jag varit ganska skeptisk men efter mitt egna möte där jag fick så mycket berättat för mig (som den här kvinnan omöjligt kunde veta) så har jag ändrat åsikt likt många andra och den egna magkänslan ska man verkligen följa. Änglar visst finns dem! ; ) Ha en härlig fredag!

 6. Linda Klang says:

  Spännande! Hoppas vi får veta mer…Ha en fantastisk fredagskväll du också!
  Kram, Linda

 7. Josefine says:

  Vad spännande! Jag skulle också vilja besöka ett medium.. Hoppas du fick många givande tecken och att du får en fab fredag! Puss & Kram

 8. Cessan says:

  Spännande! Lycka till! 🙂
  Ha en underbar fredagkväll!
  Kram

 9. Ulrika says:

  Hej, vi blev lite nyfikna på vilket medium som du träffat här i Luleå. Du inspirerade oss till ett besök :-)Om du inte vill publicera namnet i bloggen så går det bra att mejla mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *