T.G.I.F. !

Allmänt

Igår hade bästa Camilla på Gossip klippt till och fönat mitt hår och min klänning kommer från By Malene Birger.

Tjingling sweeties!

Jag får starta dagen med en dementi: jag är inte gravid! men jag har fått några kg på besök som jag nu ska försöka bli av med.  Så nu vet ni det!  och slipper spekulera mer 🙂  Idag är det freeedag och hjärtat ska bli firad på dagis och få sin efterlängade krona så jag har bakat en kaka på morgon som hon ska bjuda sin kompisar (och fröknar) på.  Det är K.U.L. att fira! 🙂

 Igår hade vi en supertrevlig kväll på Rust tillsammans med våra fina vänner Juni & Co.  Kvällens lek: vi gömde ting som kidsen fick hitta… 

Happy mamas!

Önskar dig en FAB freeeedag! och du, är inte den HÄR låten bara så bra?! (den är bra så HÄR också) Johanna och jag kör den på högsta volym i bilen och sjunger med  varje gång vi är ute och kör, det är vår favvis låt 😉

KrAmAr & fEelGoOd!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “T.G.I.F. !”

 1. Lotta says:

  Ikke ta av deg de ekstra kiloene, du ser enda vakrere ut, mye yngre og sprekere ut nå. Det kler deg:).Ha en finfin dag:)

 2. Tittar in hos dig för att önska dig en fin fredag!
  Psst! Du klär i grönt!

  kram CC

 3. Monica says:

  You look gorgeous, og ikke gravid… det kan JEG love deg! I am huge!!!

 4. Zara says:

  Du är jättefin som du är Anna Stina och den som trodde du var gravid måste nog kolla synen 🙂

  Ha en FAB helg! 🙂

 5. Nanna says:

  Du ser fantastisk ut 🙂 Kjempefin i grønn:)
  God helg, og god bursdag.
  Klem

 6. Frida says:

  Du är jättefin! Det ser hälsosamt och bra ut, njut av livets goda 🙂

  Kram

 7. Amanda says:

  Det klär dig med de extra kilona tycker jag måste jag säga!! Snygg är du!!

 8. Ida says:

  Jag har läst din blogg nu ett tag och jag tycker att den är så inspirerande och härlig 🙂 Du förmedlar verkligen positiv energi!Jag är lite nyfiken på din karriär och undrar om du inte skulle kunna skriva lite om den? Trevlig helg från ett regnigt Luleå.

 9. Jessica says:

  Önskar dig och din fina familj en super mysig helg!
  Och du, du strålar!!!!
  Du är som alltid jätte fin, och ser frisk och sund ut.

  Kram!
  /Jessica

 10. Ulrica says:

  Du ser strålande ut! Helt perfekt!
  Måste säga att du verkligen gör mig på gott humör. Detta är i sanning en feelgood-blogg. Din perfekta blandning av glamour,Johanna (som verkar vara en helt förtjusande ung dam), Pep-talk, tänkvärdheter, vardag och funderingar är toppen! Jag har följt dig sedan 2007 och kommer fortsätta lääänge!
  Kram Ulrica

 11. Jossan says:

  Håller med de andra; du ser strålande(!!!!) ut! Skulle möjligtvis vara att du skimrar hela du och utstrålar glädje, lugn & harmoni som gör att du verkar gravid för det tycker jag verkligen inte syns på kroppsformen!

  Säger som Lotta, du ser yngre ut när du inte är suuuupersmal utan mer “normal”.

 12. Sofie says:

  Jag håller med alla andra, du är super fin! Inte behöver du banta bort några extra kilon!

  KRAM!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *