T.H.A.N.X.

Allmänt

Det är inte bara lilla J som lockat håret på salong idag…

Jag känner mig lite amerikansk nu men är det val så är det 😉   Vill därför passa på att säga tusen miljoner T.A.C.K. till alla er som röstat på mig till att bli Årets Bloggmama 2012 ! jag är SÅ glad över era röster! (inte för att jag har någon aning om ifall ni röstat? men jag hoppas så klart!)   Och till er som inte röstat ännu kan jag meddela att röstningen pågår fram t.o.m. tisdag 11:e september kl. 23.59 tisdag.  Om jag går vidare till final så ska jag bjuda er på en fantastisk tävling här på bloggen och bubbel i butiken för i så fall är det tack vare er fina bloggläsare som jag kommit dit !

Love U all !!!   🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “T.H.A.N.X.”

 1. Miss.L says:

  Jag håller tummarna att du går till final! 😉 😉

  Tack för svar angående dina hissgardiner från Himla! Jag hittar de dock inte så jag undrar vad just din modell heter?

  Jag vill hemskt gärna slå till på parkasen från Odd Molly och undrar om den är ovanligt stor i storlek? Jag har en höst/vinterjacka från O.M i storlek 1 så jag hoppas att 1 passar här med?! 😀

  • gizmolina says:

   Miljoner tack !!! 🙂 Den modellen som jag har heter Ebba ! har haft lik i flera år och det är en style som Himla alltid har i sitt sortiment. Finns i många olika bredder och är så klassisk och fin . Hoppas att du får tag i dem ! Du kan ju eventuellt kontakta Himla direkt för att få info om närmaste försäljningsställe ?

   Parkasen är den f.i.n.a.s.t.e. ! Den känns normal i storleken tycker jag. Jag är en size 2. och jag har 2 på alla mina ytterplagg från dem!

   Happy tisdag ! Kram !

 2. Jenny says:

  Klart du fått min röst! Du gör mig alltid glad!!! Lycka till!!!

 3. Josefine says:

  Hihi så jag gissade rætt? http://lifestyleblogs.se/blog/2012/08/29/arets-bloggmama/ 🙂

  DU! På photobooth kan du stælla in så att bilderna vænds riktigt nær de fotats. Alltså så texten blir åt rætt håll.

  Beklagar norska bokstæver skriver lite i farten.

  Ha en underbar dag! PUSS

 4. Miss Tess says:

  Ni är många fina bloggisar som är nominerade. Håller tummarna för er allihop och lycka till!

  Kram

 5. majalena says:

  Klart jag röstar på dig, du är jätteduktig och vilken energi du har, fin mamma verkar du vara också. Heja Luleå! (hoppas nu allt blev rätt vid röstningen är inte så bra på det här med facebook…)

 6. Anna says:

  Min röst har du fått, hoppas du kommer till final. Kram Anna 🙂

 7. Maria says:

  Hej!
  Jag har röstat på dig! Varför? Därför att din blogg innehåller inte bara en massa smygreklam för en mängd olika firmor. Du visar oftast plagg fr din egen butik och det du har valt att köpa in är ju sånt som DU gillar o stå för. På flera av dina konkurenters bloggar är det oftast oklart om de verkligen gillar de plagg de köpt eller om de har avtal att skriva positivt om de saker de visar upp för att på så sätt tjäna pengar. Du är inte bara din blogg : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *