T.I.S.D.A.G.

Allmänt

Moooorning girls ! 

Ny dag, tisdag, och 4 dagar till Mello kickar igång ! Herregud så K.U.L. det ska bli. Jag riktigt längtar! eller vad säger du Jonas ?  Norska grand prix är redan igång sedan ett par veckor tillbaka men jag har inte sett någon vinnare ännu….ganska dåliga bidrag faktiskt…. Och jag måste säga att svenska Melodifestivalen är såååå mycket glammigare, festligare & härligare ! så som sagt: på lördag kööör vi ! 🙂

Men på tal om Sverige / Norge… Johanna är inne i en period då hon säger att hon hatar att jag pratar svenska och hon klagar på att jag pratar norska ibland och svenska ibland osv osv. Hmm….inte alltid så lätt att vara svorsk familj… !

Det här är ett av mina absoluta favorit pics av J.  Mitt älskade hjärta.

Nej, nu kör vi tisdag !

Have a H.A.P.P.Y. day !!! 🙂

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. ISLANDSMAMMA says:

  Ohhhh vilken söt söt bild av din fina tjej 🙂

  Men när det gäller språket och att vara tvåspråkig då måste man bara hålla ut, det är inte alltid enkelt MEN DET KOMMER ATT LÖNA SIG 100%.

  HAPPY HAPPY DAY söta fina 🙂

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 Ja, det kommer bli bra för J att vara tvåspråkig och det är så otroligt sött när hon snackar svenska ibland. Hon gör det med DEN stockholmskabrytningen . Ha ha . Very cute ! Njut din kväll ! Kram !

 2. Mia says:

  Åh vilket fint citat, pinnande det hoppas det var ok:)

  Finaste dagen önskar jag dig!

  kram

 3. Ingrid DB says:

  Hei,

  Herlig sitat og flott bilde.

  Sendte deg en epost på søndag vedrørende øredobber som jeg bestilte i din webshop 18.01, som jeg fortsatt ikke har mottatt.
  Setter stor pris på om du kan undersøke saken.

  På forhånd tusen takk 🙂
  Ha en fortsatt fin dag.
  Hilsen Ingrid

  • gizmolina says:

   Tack för fin feedback ! 🙂 Jag svarar dig på mejl i kväll ! Önskar dig en riktigt härlig kväll och en strålande onsdag ! Klem !

 4. *T* says:

  Hej!

  Jag har skickat ett mejl till mejladressen som du skrev att jag skulle skicka till men inte fått något svar. Det gäller en betalning som gick lite fel :).

 5. Ingrid DB says:

  Hei igjen,

  Jeg har beklageligvis ikke mottatt noen epost.
  Har du anledning til å sende den på nytt til ididriksen@hotmail.com?

  På forhånd tusen takk.
  Hilsen Ingrid

 6. Jonas says:

  Älsk, jag har verkligen noll koll på alla låtar. Men ska hem till ett proffs på lördag för bubbel o strategier. Lovar att återkomma med massa detaljer ,)

  Snart Thailand. Gala!

  • gizmolina says:

   Jag har inte hellet någon koll på de svenska låtarna…får googla 😉 Ser fram emot sms race på lördag ! så ladda tfn innan du sticker hem till proffset. ! 😉 Och ja, Thailand blir gaaaaala !!! Puss & Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *