T.I.S.D.A.G.

Gooodmorgon solstrålar!

Solen strålar in på oss girls här hemma i dag och visst blir man lite piggare av vackert väder! 🙂  Och jag behöver verkligen dessa solstrålar just nu i mitt liv för ni vet hur det är….livet är en berg-och-dal-bana och i bland fastnar man i en av nedförsbackarna men som tur är så brukar det ju vända… och som sagt, en solig dag hjälper!

Och en annan sak som gör mig helt lycklig idag är alla super FINA kläder jag fått in i butiken från Line of Oslo. Alltså jag vill ha ALLT och de där jeansen!…. herregud, de är helt p.e.r.f.e.k.t.a.  Jag kommer att “bo” i dem.  Ska försöka få J att hjälpa mig att knipsa lite pics då jag har på mig kläderna sen.  Inte så lätt fixat längre (hon tok vägrar) men ska försöka 😉

Nya favoriter som du hittar i min webshop.  Från vänster: Sissy Blouse, Cath gold poncho, Palma jeans, Hillary lace och Lexie.  Alla från Line of Oslo.  ♥   Detta häng är föresten den perfekta weeekend-resa-garderoben !   Kör Lexie + jeans på resan på fredagen,  Sissy blouse på lördagen på shopping och ta med cath gold i väskan om du blir frusen på lunchrestaurangen…  Kör sedan Hillary lace på kvällen och på söndag, då du ska resa hem så matchar du cath gold med en enkel vit skön bastopp under.   

Här syns blusen Sissy solid bättre än på bilden i webshopen. Alltså den är SÅ “gizmolina”! och ja, det är föresten alla de här plaggen. 

Hoppas att solen skiner på dig och att du får en strålande dag !!! Jag är så glad att jag har både bloggen och er fina bloggläsare. You are my happiness !  🙂

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. line says:

  Ønsker deg en fin dag og håper dere får en fin vinterferie med muligheter for kos og morro.

  Synd du opplever at dagene er bratte. Det håper jeg snur for deg – alle flinke snille jenter skal ha bra dager.

  Du er så flink. De siste bildene med tips til reisegarderobe var fantastisk. Slike som meg som er analfabeter på klær burde surfe rundt på slike blogger og nettbutikker for å få tips. Jeg vil jo se fin ut selv om jeg ikke får det til.

  Er jeansen normalt stor i størrelse synes du jeg har en del Tommy Hilfiger Jeans, kan tilsvarende størrelse brukes på disse??

  Ha en superduper dag!

  • gizmolina says:

   Miljoner T.A.C.K. för en underbar kommentar som verkligen piggar upp! 🙂 Jag är mer som en 40 än en 38 i byxor och jag har size M på Line´s Palma jeans. Och som sagt: de är de snyggaste jeans jag sett på länge! Önskar dig också en fantastisk dag !!! och tack igen för fina ord. De värmer som sagt. Klem !

 2. Cecilie says:

  Hei!
  Så mye fint! Kan absolutt kjenne igjen de bratte nedforbakker, men da er jeg så heldig å ha denne bloggen å titte innom- for den inspirerer og bringer glede! La inn en bestilling på søndag hos deg (custommade kjole/tunika) og tenkte at jeg godt kan komme innom butikken denne uken og hente den. Har så lyst til å se på alt annet godis du har der. Skal du ha åpent?

  Stor klem
  Ceciie

  • gizmolina says:

   Fina du! Long time no see…. ! Tusen tack för peppande ord ! 🙂 Jag har faktiskt redan postat dig din fina nya kjole i dag så den kommer nog i postkassen i morgon . Men du borde absolut ta turen inom mig för nu har jag sååå mycket fint ! 🙂 Har öppet torsdag & fredag. Njut din dag! Klem!

 3. Frida says:

  Så fina kläder, sugen på en titt hos dig snart!

  Låt mig berätta om en dag när mitt liv var lite upp och ner. Vår första helg i Oslo efter vi flyttat hit. Vi tog en runda på Bogstadveien, barnen var lite trötta och inte så sugna på det. Allt var nytt och osäkert. Ville bara kika förbi för jag hade precis hittat din blogg och var lite nyfiken på din butik. Äldsta sonen fick följa med in och där stod du så trevlig och glad. Du var så snäll mot honom och han fick lite uppmärksamhet. Då kände jag att allt ska nog bli bra, jag kände mig välkommen, det ska nog finnas en plats för lilla mig i Oslo. Så tack för det fina du och jag hoppas du snart ska må bättre!
  🙂

 4. Anna says:

  Frida; jag blir nästan lite rörd av din story – kram!
  A-S; Mer sånt, hur man kan matcha ihop saker! Det var väldigt bra. Kraaaam

 5. Elisabeth H says:

  Håper du får en fin dag og at solstrålene lyser opp tilværelsen 🙂
  Det fortjener du som er den mest positive og inspirerende bloggeren!
  Ja takk til mer mix&match, det hadde vært supert. Ikke alltid så lett å finne smarte løsninger i klesskapet mitt skal jeg si deg, skulle hatt deg med på shopping 🙂
  Klem fra Elisabeth

 6. Kristine says:

  To og hei, hopp og sprett her kommer en klem til deg
  Med ønske om at solen stråler på deg og alle gode tanker
  Og krefter!

  Kristine

 7. Camilla says:

  Åh såå fin weekend inspirasjon:) Har så lyst på ponchoen og custommade kjolen:) Må ta en tur i nettbutikken din:) Du er verdens beste solstråle virker det som og lyser opp min dag når jeg titter inn her:) Stor klem

 8. MiaC says:

  Wow vilka fina plagg, vill ha dem alla =) Kram på dig.

 9. Astrid says:

  Du skal ha all kredit for din evne til å fokusere på det positive – det er en sjelden god gave å ha!

 10. Hanna says:

  Alla blir väl lite nere denna tid på året. Man bara längtar efter våren som aldrig verkar komma! Man är blek och vintertrött. Men fina färgglada kläder piggar verkligen upp! Peppkram åt dig. Din blogg och hela du är sååå inspirerande i vintertröttheten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *