T.I.S.D.A.G.

Allmänt

Tack för all härlig feedback !!! jag har de bästa bloggläsarna ever ! 

 

Hellooooo girls ! 

Hoppas att du har en riktigt B.R.A. tisdag so far ?!

Själv har jag minst sagt varit ute på äventyr… oh my…!  Skulle köra mamma till Gardemoen (flygplatsen) och vad händer ? Vi får plötsligt punktering på bilen mitt på motorvägen och thank god ! att ingen långtradare låg i filen brevid oss precis då säger jag bara… puh !   Så där stod vi plötsligt vid en vägskylt som visade avfart #47 och ringde efter både taxi (så att mamma skulle hinna till sin flight) och NAF (så att bilen skulle bli hämtad). Och jag som har D.E.N. dagen just i dag med hur mycket som helst att göra… ! men det var liksom bara att gilla läget och nu kom jag precis hem med fixad bil.

Ska iväg ut på ett möte nu så jag återkommer senare och i kväll blir det bytteparty hos H&M ! Det ser jag verkligen fram emot !!! och det passar fint med en så festlig avslutning på en så tokig dag 😉

I går hämtade vi J direkt efter skolan (droppade AKS) också gick vi och myste med god lunch på B&M och stället har ingen barnmeny men check vilken underbar portion J fick. Och jag älskar detaljen att de tecknat en figur !  Sånt makes me happy !!!

Det har varit så mysigt att ha mamma på besök och Johanna älskar verkligen sin mormor.  Önskar att vi bodde närmare varandra så att vi kunde ses oftare.

…lite barhäng på det 😉

Nej, nu måste jag verkligen köra iväg.

Njuuuut dagen vidare !

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. Christina says:

  Vilken dag ni haft! Din mamma är verkligen fin, lika vacker i verkligheten som på kort. Vi satt bordet bredvid din mor och hennes man vid en lunchservering på Kata Beach för några år sedan.
  Lycka till med bytesdagen.
  Kram

 2. Titti says:

  Din mamma är så ärtig och snygg! Önskar jag vågade sån frisyr! 🙂 (hoppas nu inte att ärtig betyder nått konstigt på norsk, jag menar tuff och cool)

 3. Ditte says:

  Härligt med mormor på besök! Men nu är ju Johanna så stor/gammal att hon ensam/med eskort, själv kan flyga till Luleå och det öppnar så klart nya möjligheter för henne att träffa mormor oftare. Det brukar vi använda oss av och det fungerar så bra. Rekommenderas!

 4. Jen says:

  Hang in there 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *