T.I.S.D.A.G.

Dagens tänkvärda och en reminder om att jag har lovat J en discokula till sin födelsedag.

Gooodmorning girls !

Oj, vad jag är trött ….. känns som att en light jetlag lever kvar i kroppen… Men nu har vi i alla fall stått upp och J matar Gucci med hans favorit  (han älskar rökt kalkon) och jag sitter och checkar flyg på SAS. Det är nämligen dags att boka ett par resor, en för mig och en för oss girls.  Och innan vi lyfter ska jag bl.a. lägga upp news i webshopen för nu har de första godbitarna ankommit och jag riktigt längtar efter att få visa er !

Höstens 1:a leverans till Gizmolina´s Closet har ankommit!  

Det känns verkligen att hösten närmar sig för luften är kyligare och mina blommor på terrassen börjar bli bruna men augusti brukar vara en riktigt FIN månad så visst fortsätter vi att njuta sommar en stund till?  Ja, det gör vi ! 🙂

Önskar dig en lovely tisdag!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “T.I.S.D.A.G.”

  1. M says:

    Hej!

    Mysigt med en ny leverans! 🙂 Ps. Ställde en fråga i förra inlägget, hoppas du hinner svara.

    Kram Mirva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *