T.I.S.D.A.G.!

Allmänt

92f10c75a7a9f21ab0c69521864a5181

En favorit i repris…  

Morning girls! 

Jag har precis gått av morgonens trafikvakt-pass på Johannas skola och alltså snacka om att vi föräldrar som står där och hjälper både barn & vuxna över vägen verkligen fyller en viktig funktion!  Speciellt på morgon då en trikk stod still p.g.a. strömfel… Och jag fick en chock då 2 bilister körde förbi oss i FULL fart trots att vi stod och stoppade dem så att barnen skulle komma sig över vägen (det är ett övergångsställe vi står vid), det är ju livsfarligt!  så ja, jag känner verkligen att jag gjort en god insats idag.

Och nu mina vänner är det full fart framåt som gäller här i Casa Gizmolina för i eftermiddag ankommer mormor och före det har jag SÅ mycket att göra (jobb, skura badrummet (blääää och stackars mina akrylnaglar…! måste hitta plasthandskar…!), dammsuga, plantera ljungen på terrassen (eller det får jag nog prioritera bort, hinner inte..), plocka, piffa, puffa kuddar…)  så jag återkommer lite senare idag med mina halloweeen-pynt-tips! 🙂

10645112_10152353936320796_7155716936350332705_n

Dessa vackra blommor sprider härlig feelgood…

1470151_10152353914140796_5460516767475532525_n

…..här i köket där jag sitter och bloggar! 

Nej, bäst att sätta fart här nu så jag önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. tisdag fylld av positiva tankar, härlig energi, smil, skratt & lyckliga stunder!

Varma kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “T.I.S.D.A.G.!”

 1. Sandra says:

  Jättefint kök!! <3
  Och ja det är viktigare än många tror… finns så många idioter som kör 🙁

  • gizmolina says:

   Tusen tack Sandra! 🙂 Och ja, hjälp vilka idioter det finns i trafiken! och det värsta var att den ena bilen var en Oslo-kommun brandad bil… När man kör runt med stickers klistrade från ena däcket till det andra så borde man känna ett visst ansvar… Men tydligen inte 🙁

   Önskar dig den bästa dagen! Kram!

 2. Kristine says:

  Takk for positive ord 🙂
  Så herlig å titte innom din blogg.

  Blomster gjør underverk. Fint hjemme med deg.

  Nyt å ha besøk av din mor, og ikke stress. ( vet hvordan det er å ville ha det fint til gjestene kommer).

  Nyt!

  Klem K

  • gizmolina says:

   Åh vilken härligt peppande kommentar du bjuder mig på Kristine! Tusen miljoner tack!!! 🙂 Och ja, blomster kryddar verkligen hemmet på ett fantastiskt sätt!

   Önskar dig en magisk dag och TACK för att du påminner mig om att inte stressa så mycket med att få hemmet perfekt… gör nämligen lätt det 😉 Klem!

 3. Titti says:

  Ni har så fint hemma! Ser dina olivträd på balkongen – ta in dem innan frosten tar dem! Såg på nyhetsmorgon i helgen och de pratade om att ställa dem svalt några månader över vintern, så mitt åker ner i källaren snart (Har det alltid inne) så får det komma fram i mars och blomma och ge oliver! 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack Titti! 🙂 Åh ja, olivträden! så du tror att det är dags att ta in dem nu? Jag har tänkt på det i flera dagar och tänkt att jag ska fråga på bloggen… Men då behöver jag inte det! Tyvärr har jag ingen sval plats att ställa dem på… så de får bo här inne med oss och placeras vid fönster (där det drar lite) och långt från öppen spis / element. Tack snälla du för omtanken!

   Happy tisdag! Kram!

   • Titti says:

    Hellre ta in dem en vecka för tidigt än försent 🙂 Och man vet aldrig tycker jag hur långt temperaturen sjunker på natten! Iaf inte här i Norrland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *