CARPE DIEM!

8a5da238754ba2720fb2d859b0c53fcc-482x640 2

Dagens tänkvärda.

M.o.r.n.i.n.g. girls! 

Då har vi en ny färsk dag framför oss som vi kan påverka slutet på. Det är egentligen ganska fantatiskt. Eller hur? 🙂

Och jag sitter här i ett hav av kläder för när vi bytte rum i helgen så drog jag ut ALLT ur mina garderober så ja, det är inte ordning & reda här hemma ännu direkt men om jag jobbar på effektivt i dag så ska det nog bli bättre. Johanna sa föresten att det ser ut som att vi är mitt i flytt och det gör det verkligen. Ha, ha. Men som sagt, efter kaos kommer ordning och ordning är f.e.e.l.g.o.o.d.!

Karolina Kurkova for Tatler Magazine, Russia, May 2014 05

En underbar Bild som både gör mig glad och ger mig energi!  Och på tal om härliga bilder, det börjar bli dags att tänka på årets julkort! min plan är att knipsa en fin bild av hjärtat en dag väldigt snart…! Tror jag har en idé…. ! 

Nu tar vi tillvara det som är kvar av dagen och du – kom i håg att det oftast är rädsla som stoppar oss, om vi övervinner den så kan vi hoppa högt av glädje precis som på bilden! 😉

Have a h.a.p.p.y. tisdag!

P.S köparen av garderobskåpen drog sig ur så – de är fortsatt till salgs om någon är intresserad (se förra inlägget för info.).

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *