T.I.S.D.A.G.

Allmänt

large-3

Dagens tänkvärda.

Happy tisdag darlings! 

Jag ligger nere vid poolen och njuter idag tillsammans med Fredrik Eklund´s bok Sälj! (hur bra som helst! rekommenderas varmt) men så skulle plötsligt min lilla J upp i lägenheten en sväng med sin söta kompis (vi hade sån tur att det dök upp en tjej på samma ålder här på resorten och girlsen klickade direkt! Åh den lyckan!) och då hängde jag på för att blogga en snabbis (och ta ett glas kalla bubbles…. yummie!).  Så, nu sitter jag under takfläktarna på terrassen i min bikini och blickar ut över ännu en fantastiskt vacker dag med strålande sol & vajande palmer… !

Att sitta här är bland det bästa jag vet.  100% feelgood! 🙂

12400459_10153251337560796_8541689696079693865_n

Häromdagen , då restaurangen var stängd, så dukade vi upp lunch by the pool tillsammans med kära grannar och det där vinet var så gott att det blir dagens tips! Om du reser hit ner så hittar du det hos Wine Connection.

10155517_10153242012425796_8428574752666936349_n

Då vi kom ner så klippte jag som vanligt till våra växterterrassen och plötsligt hittar jag detta! Ett bo med 2 ägg! Det har vi aldrig haft på terrassen tidigare så nu undrar vi så klart nyfiket vad det kan vara som bor där inne?  Eller om det kanske är övergivna ägg med icke levande innehåll? (för vi har inte sett någon fågel ligga där och boet ser ju ganska dött ut…. )  Spännande värre!  Vad tror du? Är det fågelägg? 

Nej, nu ska jag gå tillbaka till poolen. Klockan är strax efter 15 här och vi funderar på vad kvällen ska erbjuda. Det lutar åt en shoppingtur (hjärtat behöver ny bikini) eller att vi bara blir här hemma och tar det v.ä.l.d.i.g.t. lugnt…kanske poppar popcorn och ser en film….ibland är det så otroligt skönt det också!

Önskar dig en riktigt, riktigt FIN dag fylld av positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Spännande med ett fågelbo, ni får sitta och vakta 😉 Hoppas ni fick en trevlig shoppingtur och hittade en bikini till J. Kontrast till här hemma, såg på nyheterna att norra Sverige har -35 just nu. HU så KALLT! Så passa på att njuta värmen. KRAM

 2. Det är nog övergivna ägg om ni inte sett någon fågel där….men jag vet inte.
  Vilken fin rosa kaftan du hade på dig i förra inlägget.
  Kram Titti

 3. L says:

  Jag har precis läst ut boken “Säker Stil” av Ebba & Emilia och tänkte på dig. Den hade du nog gillat:). De har även en podcast tillsammans med samma namn.

  Ha det fortsatt bra i värmen. Vi är nog många som är avundsjuka på er just nu:).

 4. Anna says:

  Kan även jag, varmt rekommendera den boken! Vilken inspirationskälla han är. Hoppas ni hittade en ny bikini igår och njuter av de sista underbara dagarna, här nere.

  För underbart är det nu här i Phuket. Vi har varit här i Karon sedan julafton. Underbar värme och en klarblå himmel, varje dag.

  Njut av dagen!

  Kram❤️

 5. Lena says:

  Skulle gissa på duvägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *