T.I.S.D.A.G.

Allmänt

18

Dagens pepp.

Mina kära bloggvänner! 

Förlåt min frånvaro igår. Dagen försvann… för först var vi girls ute på vift med vår tuk tuk hela dagen och sen bjöd vi spontant över våra kära grannar på middag hemma hos oss på terrassen. Och vi hade så trevligt att vi blev sittande där ute så länge att jag gick raka vägen till sängen då våra gäster gått hem. Och jag glömde t.o.m. att knipsa bilder av dukningen, så – får ta igen det nästa gång. Promise!  Anyway, på vår tur så var första stopp på mac-sjukhuset inne i Phuket town. JIG´s dator behövde läggas in och eftersom han rest till Kina så fick vi girls hjälpa till. Sen åkte vi vidare till Patong och alltså det stället är ju bara way toooo muchalla sätt så vi håller oss gärna på behagligt avstånd därifrån. Men, shoppingen är ganska OK på Jungceylon så vi tog det som en tur eftersom vädret var mer moln än sol.

Åh nu är popcornen klara och vi ska se film.  Uppdaterar inlägget senare i kväll!  I´m back! efter att jag fått skäll av darlingen för att jag somnade hela tiden då vi såg Sune i Fjällen (för typ 3:e gången) …zzz… inte ens att äta popcorn hjälpte…zzz… men nu är jag vaken och kan blogga klart och jag får nog t.o.m. med mig Allsång på Skansen som kickar igång kl.01 lokal tid här. Men egentligen skulle vi inte alls ha filmkväll. Vi skulle ut och äta middag med ett gäng grannar här på resorten. Problemet var bara att jag bommat på tiden vi skulle åka (taxi var förbeställd) så då vi girls kom ner uppklädda till club huset så var ingen där?!  för de hade kört iväg 18.30 och inte 19.  Vilken kväll! Ha, ha. 🙂

13631523_10153645439410796_7747865315974254689_n

Oh, la, la! Vi hittade både solmadrasser + parasoll på beachen i Patong.  men alltså på riktigt, hur klarar man att ligga här? jag tror att det hann komma fram typ 5 försäljare på de 5 min som vi var nere för att fota lite. Galskap!  Och ser du att kreativiteten flödat hos madrassuthyraren…?…

13626415_10153645432815796_8654244479820846925_n

….han/hon har piffat till alla madrasser med sand under ryggen så att det ska känns som en solstol. Ha, ha. 

13669598_10153644603980796_895163368678994047_n

Vi snackar selfiestick + coolaste ray ban brillorna. Vi gick all in thai style.

Det är de gånger då vi varit in till Patong som jag verkligen uppskattar att komma tillbaka hem till Chalong för här är såååå lugnt och stilla och framförallt: här är Thailand!  för där vi bor bor the locals.  Patong är mer som …. Las Vegas typ!  Men som sagt, 1 tur dit är helt OK och vi fick shoppat det vi åkte dit för så då vi körde hemåt igen efter ett par timmar så var vi väldigt, väldigt nöjda!

Önskar dig en magisk tisdag! 🙂

Och, idag fyller min älskade mamma år! så jag passar på att skicka henne ett stort G.R.A.T.T.I.S. här också!  Hipp, hurra!!! vi ser fram emot att fira då vi kommer hem.

Kramar & Kärlek!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. Nej Patong är inte så kul, räcker med Jung Ceylon.
  Vad kul med passfodralen m.m. att pimpa.
  Idag har vi VARMT i Umeå.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja det räcker väldigt bra med Jungceylon! Men så ville J förbi till Hello Kitty butiken på beachroad så därför hamnade vi nere på stranden några minuter… Och det var SÅ skönt att åka därifrån sen! 😉 Så härligt att ni har varmt i Umeå nu! Njuuut! och ja, de där passfodralen var en kul nyhet på marknaden.

   Önskar dig en trevlig kväll och en solig morgondag! Kram! 🙂

 2. Christina says:

  Gillar inte heller Patong, var där en gång vid julen 2014 och det räckte. Kan inte förstå att militären kan godkänna den uthyrning som de har nu med madrasser istället för solsängar som stod prydligt på rad. Har hört att dessa också är mycket dyrare att hyra för en dag. Tokigt är det! Njut er semester fortsatt:)
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *