T.I.S.D.A.G.

13900318_10153708736915796_861669122424740622_n-1

Glad tisdag kära vänner! 

Jag får så otroligt dåligt samvete de dagar då jag inte hinner sätta mig ner och blogga… Så: f.ö.r.l.å.t. frånvaron! Min dag igår försvann, som vanligt, då vi ska ha gäster på besök… Jag hade bjudit hem en av de trevliga tjejer som jag lärde känna på coachutbildningen som var på besök uppe i Luleå så hon, hennes söta son och sonens gudfar / Sophie´s vän Magnus var här på räkor, sång och dans igår kväll. Eller ja, det var väl mest barnen som stod för dansen och sången den bjöd Blacknuss, Kygo och andra artister på via You Tube men festligt var det och fantastiskt trevligt hade vi så gårdagen kommer jag att leva länge på…! Och ja, jag är en seeeeg bloggerska idag så sitter mest med benen högt…

Oj, nu kom min kära bror på besök. Vi ska bära lite möbler. Snar tillbaka! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. Kicki says:

  Vilka fina blommor!

 2. Kicki says:

  Eftersom du är så duktig på att inspirera vore det toppen om du kunde göra ett inlägg om kläder inför skolstart / höst. Har en dotter som är lika gammal som Johanna. Ha en fin dag!

  • gizmolina says:

   Åh det är klart att jag kan fixa ett skolstart inlägg med tips om kläder etc. Super kul att du efterfrågar det! för jag är mitt i att planera / köpa in nytt till Johanna. Lovar att blogga det en dag snart !

   Happy torsdag! Kram! 🙂

 3. Rebecka says:

  Vilka fina växter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *