T.I.S.D.A.G. & ROCKA SOCKORNA.

59b700f64a69127e5bf202a19106e071

Dagens pepp! 

Happy tisdag girls! 

Jag är mitt i att uppdatera mitt förra inlägg men är snart klar! då uppdaterar jag här!

Så där ja, då är första dagen i Köpenhamn bloggad och vips! så har klockan blivit 12. Tiden går aldrig så fort som då sitter och väljer ut bilder till mina inlägg…  Och eftersom jag har så många att välja mellan så delar jag upp våra Köpenhamn dagar i 3 inlägg. Annars blir det för långt.  Hur som helst – idag tisdag och rocka sockorna!  Du har väl inte glömt det?  (till alla mina norska läsare: rocka sockarna betyder att man har på sig 2 olika sockar för att visa att man står upp för alla med downs syndrom och hyllar våra olikheter). 

Själv har jag nästan aldrig på mig sockar, för jag går oftast med Ugg´s (och i de är jag alltid barfota) och inne har jag på mig mina Ugg tofflor, men – de gånger jag har sockar, som idag tex!, så går jag oftast för sockar som är kul att ha på sig. Sockar som gör mig glad!  🙂

17389099_10154302070015796_7363882974291039265_o

Söta sockar makes me happy! 

Nej, nu ska jag åka iväg till soptippen (alltid lika stylish…) och sen: shoppa påskharar!

Önskar dig en glittrig tisdag fylld av solsken! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “T.I.S.D.A.G. & ROCKA SOCKORNA.”

 1. Monica says:

  Å men selvsagt…fra nå av skal jeg velge ulike sokker 🙂 For en herlig og flott gest! Takk for info 🙂
  Ha en herlig dag!

 2. Nina says:

  Måste bara säga att din blogg är unik. Fantastisk. Sprider så mycket glädje och tips. Vill genast ut och handla det du köpt, fixa den fina dukningen eller blir bara allmänt inspirerad. Du är väldigt unik på det sättet. Och väldigt flink med att svara på kommentarer och du verkar vara så himla genuin.

  All kärlek till dig! Tycker du behöver bloggcred. Har läst i många år och du har ju varit rött förskonad från troll vad det verkar men tänker ibland när folk retat sig på vilket kalas du haft för din dotter att hjälp. Du har inte en massa samarbeten likt många andra bloggar ( vilket säkert är dubbelt för dig) men på det sättet blir din blogg genuin och äkta. Många andra bloggar har samarbeten och tipsar tyvärr om precis samma saker.

  Kram till dig!

 3. Lena says:

  Instämmer med Nina! Du är verkligen en glädjespridare. Har också följt dig i flera år nu och kommer fortsätta så länge du bloggar. Många kramar och tack för att du är den DU är!

 4. desssan says:

  Håller med ovanstående. Dina tips är äkta och inget du gör reklam för bara för att tjäna pengar. Unika och personliga tips . Hejja dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *