KÄRLEK & VIPPE EXTENSIONS.

210072ec2a62184fe00665fe74cfbcbd

Gooodmorgon kära vänner! 

Ny dag – nya möjligheter! och solen stråååålar från en klarblå himmel vilket är helt underbart. Vi behöver det här uppe i norr nu så att trädens knoppar börjar slå ut för nu längtar jag efter grönska!   Men tyvärr så ligger det ett stort hemskt moln över den här dagen trots det vackra vädret p.g.a. av det helt förfärligt hemska som hänt i Manchester.  Ariana Grande är Johannas största idol, hon älskar henne!, och hade vi varit där så hade vi varit på konserten…  Jag har inte ord för hur ofattbart hemsk denna terror som sprids över världen idag är och alla mina tankar idag går till de drabbade. Sen är det extra obehagligt att behöva prata med Johanna om det här nu så kort tid efter 17:e maj då terror senast var ett tema… Det var nämligen ovanligt få barn som gick i barntåget på J´s norska skola i år just p.g.a. ökad terror risk och det var p.g.a. ökad säkerhet som Johanna för första gången inte fick gå i tåget tillsammans med sina gamla klasskompisar (endast barn skrivna på skolan fick gå i år). Vi kan tyvärr inte skydda oss mot detta förfärliga eftersom alternativet är att stanna inne hemma så vi måste fortsätta att leva våra liv normalt men det olustiga är att vi alltid kommer ha terror i bakhuvudet då vi rör oss i stora folkmängder…

Med det sagt så tycker jag att vi ska sprida extra mycket ♥ kärlek ♥ omkring oss idag. Världen behöver det!

18588904_10154472230805796_2296619036785305282_o

Jag älskar att shoppa blomster i Oslo… och bara det att det ser ut så här utanför den lilla matbutiken vid sidan om där vi bor… it makes me happy!!! Rosa pioner är en absolut favorit blomst.

18623311_10154472248290796_7621530617343302704_o

Jag hade time för refill av mina vippe extensions häromdagen och alltså att fixa mina fransar är bland det bästa jag vet! för jag känner mig så otroligt fräsch då jag vaknar på morgonen och de ser ut så här!  Och nu har jag testat att fixa mina vipper på flera olika ställen men INGET är så fantastiskt B.R.A. som Pille Joosep Studio. Så – om du vill slippa mascara kladd i sommar så är mitt tips att du bokar time där före sommaren! You´re gonna love it! 

Önskar dig en vacker dag!

Var rädda om varandra!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “KÄRLEK & VIPPE EXTENSIONS.”

 1. Titti says:

  Terrorn är fruktansvärd. En vill knappast röra sig ute bland folk längre.
  Hade ni planerat att vara i Manchester nu? Hon spelade ju i Sthlm för inte så länge sedan.

  • Ja, man har inte ord…. Vi hade inte planerat någon resa till Manchester, det jag menade med det jag skrev var att om vi varit där, så hade vi varit på den konserten. Och med det ville jag ha sagt att det som hänt hade lika gärna kunna drabbat oss. Terrorn kryper sig närmare inpå och det är otroligt obehagligt…

   Och ja, hon spelade i Stockholm för inte så länge sedan men tyvärr så missade vi det. Till Johannas förtvivlan…

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare Titti! Kram! 🙂

 2. elin says:

  Ja, det er grusomme ting som skjer i Europa for tiden!! Jeg synes det er fint at du nevner ting i nyhetsbildet selv om det er en mote-/skjønnhets-/livsstilsblogg. Så mange som bare kjører på som før med negler, restylane etc.
  Håper du får en fin uke!! Klem!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fin feedback Elin! Jag önskar så klart att min blogg ska vara en oas där man får “fly verkligheten” lite då man tittar in och bara inspireras men… då det händer något så här förfärligt som jag berörs så enormt av så kan jag inte låta det passera… Så – jag sätter stor pris på att du synes det är fint att jag skrev om det.

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare och en uke fylld av lyckliga stunder! Vi trenger det nu… Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *