T.I.S.D.A.G.

18a195e39e558b93845e96fb84317d62

Dagens mood….

Gooodmorgon sweeties! 

Då är vi tillbaka i vardagen igen efter 5 dagars lyxigt härlig ledighet och tisdag idag vilket betyder kort vecka. Lovely! Och alltså jag ska verkligen inte hålla på att tjata om vädret men nu VILL JAG HA SOMMAR!!! för här i norr är så kallt att det är helt galet.  Johanna går fortfarande i sin tunna täckjacka och i helgen var det mössa på då de var ute och lekte och så vill jag i.n.t.e. ha sista dagarna i MAJ… nu vill jag ha härlig sommarvärme!

Men idag så har vi i och för sig strålande soool, men vad hjälper det då det fortfarande bara är ca 10 grader? och det är ändå v.a.r.m.t. för att vara här, Ha, ha,  senare i veckan ska det bli kallare igen, runt 6 grader.  Det är en himla TUR att vi har en lång härlig Thailand semester i sikte och att jag ska till Oslo nästa vecka så får hålla fullt fokus på det och hoppas att sommaren hittar upp till oss också snart… för jag drömmer om sommarfester med rosa flamingos och minglande vänner i trädgården…  🙂

Flamingo_05

Årets tema hos oss kommer absolut att bli flamingos och jag älskar texten: Let´s Flamingle! 

55047fb47a00c976c4fdd3ecd241bb74

Alltså den här bilden är från ett 1 års kalas men de idéer jag stjäl härifrån är tassels fram på duken , 2 flamingos som tittar på varandra och bågen med ballonger och pom pom´s över bordet.  Super fint! 

pool-party

Okej, nu har vi ingen pool men det hade ju varit väldigt nice…   Får kanske ta och köpa en liten uppblåsbar så att en flamingo kan flyta omkring och ananas, självklart ska jag pynta med ananas.

Nej, nu kör vi näst sista dagen i maj 2017 och tar tillvara varje minut!

Önskar dig en amazing dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Fest tips! | 5 Comments

5 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. Line Elisabet says:

  Ville bare oppmuntre med at i Oslo øser regnet ned i dag. Ble så glad av å se de fargerike bildene dine. Bloggen din er skikkelig humørspreder. Ha en fin dag.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för underbart härlig bloggfeedback Line Elisabet! Nu blev jag verkligen sååååå glad ska du veta!!! 🙂 och att höra att min blogg är en humørspreder makes me very, very HAPPY!!

   Önskar dig en strålande tisdag och kryssar fingrarna för att solen snart lyser över Oslo igen! Klem! 🙂

 2. Pia says:

  Här i Helsingfors är det 10 grader med sol och jättekall vind. Ösregn väntas till kvällen 🙂
  You are not alone! Här väntar jag också på sommarvärme och fram för allt sooool!

  • gizmolina says:

   Lite skönt att höra att jag inte är ensam om detta kyliga väder…. Vi får helt enkelt kryssa alla fingrar vi har för att sommarvärmen och solen snart gör sin entré på riktigt och blir kvar heeeela sommaren lång! 🙂 för 10 grader och iskalla vindar är inte speciellt festligt…

   Önskar dig en magisk dag och håller tummarna för att det där ösregnet ni väntar tar en annan väg… Kram! 🙂

 3. Johanna H says:

  Först vill jag bara säga att jag gillar din blogg och har följt dig i flera år. Du är en stor inspirationskälla och jag älskar alla dukningar och pyssel du gör.Fortsätt så

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *