T.I.S.D.A.G.

7fe67e50dd8f94003085b0148a50748b

Mina kära bloggvänner! 

Jag sov nästan hela natten, men vaknade då och då av att jag var så varm…, sen hade jag ställt klockan på 09 men somnade om till 10. Skönt!  Och min lilla darling är förkyld så hon sov helt till kl.11.  Så – nu pågår packning + frukost här.  Det var ju inte helt bra tajming att vi ska resa precis nu, då jag mest av allt skulle behöva ligga på soffan och vila… och blir svettig bara av att röra på mig… men nu är det så det är och jag får hålla fokus på att jag snart ligger i en solstol och chillar nere i vårt andra hem i Thailand…

Sen bokade jag en sen flight för oss idag till Oslo, eller ja, sen för att vara oss som i vanliga fall alltid reser på förmiddagen, så vi reser i eftermiddag.  Hör av mig mer från Oslo där vi blir till torsdag då vi flyger vidare…!

19466727_10154561331610796_1041302072395585384_o

Oss girls på midsommarafton i kransar som vi gjort själva på morgonen. Det var första gången vi gjorde kransar men fr.o.m. nu är det absolut en tradition för oss. 

19467597_148012679093573_8920535016629538553_o

Jag har precis packat ner dessa underbar godsaker i kofferten. Shoppade de i min nya favorit butik i Oslo, Åpent Hus på Vinderen. Alltså den butiken är som en godisbutik!!! såååå mycket fint. Och nej, jag klarade inte att välja färg på klänningen så båda fick bli med.  De kommer att användas flitigt nere i Thailand. Älskar den här typen av plagg!  Och du – de är på SALG! hos Åpent Hus nu så løp & kjøp!  och du – gå in och följ dem på instagram för massor av inspo.: du hittar de på insta HÄR !  (apenthus_vinderen) Charlotte som driver butiken är dessutom världens absolut härligaste tjej! En solstråle! 

19452777_148013085760199_6391538701607589703_o

Hej och hå, packar på….  

Ska fortsätta här nu. Allt går liksom i slow motion… men vi kommer oss nog iväg. till slut.

Önskar dig en riktigt fin dag och tusen 1000 miljooooooner TACK för alla fina kommentarer som strömmat in. De värmer mitt hjärta och lySer upp ska ni veta så från djupet av mitt hjärta: T.A.C.K. !!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gizmolina Travels, Midsommarafton, sommaren 2017 | 13 Comments

13 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. vilka kaftaner och klänningar! härlig blogg du har!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner t.a.c.k. för härlig feedback och fina ord Frida! Nu blev jag verkligen super glad! 🙂 och när jag läser att ni gillar min blogg, ja, då peppas jag att blogga ännu mer….!

   Önskar dig en magisk weekend fylld av solsken! Kram! 🙂

 2. Ha en fin flygtur till Oslo/Thailand.
  Ta hand om dig.
  Kramar Titti

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. Titti! 🙂 och miljoner tack för omtanken. Det var verkligen förfärligt dålig tajming att bli sjuk på… så har ännu inte varken solat eller badat men satsar på att orka med det i morgon… !

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin helg! Kram! 🙂

 3. Kerstin says:

  …och det gröna i bakgrunden…var kommer det ifrån?

 4. Pia says:

  Sköt om er och ta det lugnt ! Och ha det skönt så klart !

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för omtanken Pia! 🙂

   Önskar dig också en riktigt skön & härlig weekend! Kram!

 5. Eva Rydin says:

  Åh du måste vara lite mer rädd om dig själv. Hoppas din feber går över fort, och att du inte känner tryck över bröstet längre. Ta det nu lugnt i Thailand och försök koppla av.
  Ha det gott!
  Kram Tummelisa

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för omtanken Eva. Den värmer ska du veta! Tyvärr så är jag inte bättre ännu, snarare sämre, men det otäcka rycket över bröstet är i alla fall borta så får fokusera på det positiva… ! Lovar att jag ska koppla av så mycket som jag kan här.

   Njut din helg och fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

 6. Lulebo says:

  Nu har den underbara sommaren på allvar kommit till Norrbotten, som det oftast är -kall Juni och sen Varmt! Och om några dagar är det dags för folkfesten Hamnfestivalen här i stan som pågår nästan dygnet runt. Det är Magiskt och unikt med våra ljusa ljumma sommarnätter.
  Hoppas du mår bra nu och har det skönt i Thailand.

  • gizmolina says:

   Åh så underbart härligt att ni får njuta varma dagar nu! det förtjänar ni verkligen efter de ruggigt kyliga dagarna som var precis innan vi reste.. Och Hamnfestivalen blir säkert riktigt kul! Vi har ännu aldrig upplevt den, eftersom vi varit i Thailand på sommaren senaste 10 åren, men kanske nästa år…?! 😉 Och ja, de där ljusa sommarnätterna – de är verkligen magiska och helt unika! det kan ingen slå oss på… !

   Önskar dig en riktigt fin weekend. Njuuuut sommarvärmen! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *