T.I.S.D.A.G.

7e7dbf26835a09082e0637a513054d13--lock-screen-wallpaper-one-word

Mina kära bloggvänner!

Jag kan avslöja att orsaken till min bloggfrånvaro igår heter Media Markt!  jag var där i nästan 3 (!!!!) timmar och för att göra en lång historia kort så kan jag bara säga så här:  butiker ska inte sälja in saker de sen upptäcker att de inte säljer. P.u.n.k.t.!  Men – nu har jag i alla fall en spitter ny rooooosa i-phone 7 plus med maxat allt så det känns som julafton att kunna sms:a , fota och lägga upp instagram bilder utan problem. Tekniken alltså, den ska bara fungera. Och det ska servicen i butiker också.  Det är väldigt få ting som äter min energi och gör mig så irriterad som dålig kundservice. Men det vet ni redan…

Så  – känns f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. med en NY fräsch dag idag!  Och just nu så pågår playdate här hemma (vi är så lyckligt lottade att det bor tjejer i samma ålder som J i båda grannhusen)  och själv sitter jag och googlar inspo till J´s “nya” rum men hjälp så lite inspiration jag hittar som jag gillar.  Alla barnrum går ju i grått ?!? nuförtiden men hur glad blir man av det?  Vi vill fylla rummet med färg & glitter! Rosa, turkost, gult… colours makes us happy! Så tur att jag är ganska bra på att hitta på egna lösningar…! 😉

20819742_10154715983970796_1836759795704227451_o

Kattmat? nej, jag fördrar naturell yoghurt till frukost!  Alltså hur söt är inte lilla Gizella?   Och sen, efter frukosten så…

20786085_10154716158285796_1445218378009582412_o

…la hon sig för att sova i J´s mobilskal låda…Ha, ha.  Jag la upp en film av det på insta story (heter det så) som jag precis lärt mig.  Och jag vet, jag är nog sist av alla med att lägga upp filmer / bilder där men bättre sent än aldrig… Ha, ha.  (jag heter: gizmolinas på insta.).

Önskar dig en riktigt BRA tisdag! 🙂

P.S  till er som har mitt tfn.nr… : jag har nytt svenskt nummer nu!  men har även behållit mitt norska. Så kör med dubbla telefoner. (min norska i-phone är dock out-of-order så sms funkar ej på den just nu… felet fixas i slutet på veckan då telefon ska in på sjukhus….).

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gorgeous Gizella | 7 Comments

7 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. Känner en som till slut grät inne på Media Markt när allt blev fel!
  Hon hade krångel med en telefon hon köpt där.
  Bad service var det.
  Så söt lilla Gizelle är när hon ätit yoghurt.
  Kram Titti

 2. Karin says:

  Jag skulle gärna vilja vara katt hos er för ni tar så väl hand om er lilla Gizella.
  Det värmer i hjärtat när jag läser om fina djurvänner.
  Kram från Karin.

 3. stina says:

  Åh kan du inte lägga upp lite inspo för tween rum snälla! Är i precis samma läge och med samma önskemål och har liksom ingen aning! Inredde min dotters förra rum med MYCKET inspo från Johannas första rum i er fantastiska våning – finaste barnrummet EVER

 4. jag är inte så förtjust i katter men till och med jag smälter nu! GUD så söt!

 5. Monica says:

  Smelt 🙂 Så nydelig pusekatt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *