T.I.S.D.A.G.

Allmänt Dagens outfit. Halloween Halloween pyssel

Godmorgon mina fina bloggvänner! 

Alltså Biggest Loser… vilka kämpar de som är med där är! och igår var det final i B.L. VIP och det var så imponerande att se vilken enorm förändring Anna Book genomgått! och Loulou… !  Jag blev så pepp att jag tog fram ett måttband och skrev ner mitt midjemått i en notatbok! Ha, ha. Och nästa mått ska jag ta om 1 månad.  E.x.c.i.t.i.n.g. !!! Men – jag kommer absolut inte att gå all in och snöa in mig totalt på detta,  jag gör det bara som en liten morot till mig själv att inte ta den där chokladbiten på kvällen… Och eftersom jag aldrig väger mig (har inte stått på en våg sedan sista kontrollen på BVC efter att jag fött Johanna, det är typ 11 år sedan…) så är måttbandet mitt verktyg.  Men –  vi får inte glömma att vikten bara är en siffra och den bryr jag mig faktiskt inte så mycket om. Däremot så bryr jag mig när favoritkläder inte passar längre…

Och tisdag idag och det betyder att J har jazzdans i eftermiddag och sen ska vi på basket hela familjen. BC Luleå har sin 1:a match för säsongen och vi gleder oss! Också ska jag på nagelfix! oh yes, jag har ä.n.t.l.i.g.e.n. – efter 2 år – hittat en salong som jag gillar. Hallelujah! 🙂

 

Suddigt värre… men här är jag i alla fall på väg över till våra fina grannar på söndagsmiddag i min nya kaftan från Zara med fluffig päls som avslut på ärmarna. Linne / singlett från Lindex, jeans Gina Tricot, skor även de från Zara och väska + solbriller Chloé.

Vi hade med oss goodiebags till girlsen som jag pimpade med de Halloween klubbor som precis kommit in hos Lagerhaus, jag fäste de med silkesband och sen syns det inte så bra här men påsarna är glittrigt guldiga. Sen – ett tips! till goodiebags i Halloween tider: klipp ur bokstäverna BOO från svart papper och limma fast på påsen!  det kom jag på på vägen över till grannarna… men då var det lite försent. Ha, ha. Så – next time!  Och vad som gömde sig i påsen?

Det ska jag fota nu – så uppdaterar strax…!

Sen är det ju väldigt kul när man får se det pyssel som J´s vänner gjort hos oss in action i deras hem!  Och den här Countdown kalendern till Halloween (som hängde på grannarnas kylskåp) har jag faktiskt  helt glömt att visa er!  Vi har ju gjort den med spöken + bats tidigare år så för att få omväxling så blev det en pumpa 2017.  Om ni vill så kan jag lägga upp en bild på de kalendrar vi gjort tidigare år också? för ännu är det inte försent att ta tag i detta pyssel ! 

 

Önskar dig en magisk tisdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Dagens outfit., Halloween, Halloween pyssel | 7 Comments

7 responses to “T.I.S.D.A.G.”

 1. Lena says:

  Men herregud vilken snygg kaftan… åh vad fin. Du klär verkligen i uppsatt hår. Kanonsnygg som vanligt 🙂

  • Men åhhh så solig min dag blev nu! Tusen miljoner T.A.C.K. för din fantastiska komplimang Lena! Jag smiler från öra till öra! 🙂

   Önskar dig en underbar dag fylld av glädje! Och tack- igen! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åhh så snygg som alltid. Håller med ovanstående så snygg kaftan. Har tittat på den online är den varm i övrigt? Så fina gåvor med. Så härligt med en sån trevlig gäst

  • Åh tusen miljoner T.A.C.K. för komplimangen Viktoria! Jag blir så glad över så fina ord! 🙂 Kaftanen är lite tjockare (dubbel i tyget) så perfekt till middagsbjudningar och glöggfester i vinter! Och pälsen på ärmen är mjuk (var själv rädd för att den skulle bli tjock och klumpig och känns ivägen…) Så – kan varmt rekommendera den !

   Njut din tisdag och tack snälla du för alla fina ord! Kram! 🙂

 3. Ida says:

  Kjempefin- finner ikke kafta på nett- har du link?

  • Åh tusen miljoner t.a.c.k. Ida! 🙂 Jag checkade precis på Zara online och du hittar den om du skriver in KIMONO som sök ord. Den heter: mönstrad kimono med fuskpäls.

   Happy shopping! och njut din dag! Klem! 🙂

 4. Frida says:

  Nu äntligen fick jag en stund över att kommentera det jag tänkte kommentera igår när jag läste ditt inlägg – shit vad snygg du var i den outfiten och med den frisyren! Alltså snacka om hot mama, det är du förvisso alltid men nu var du extra smashing! Jag gillar dessutom att du har lite urringning, det har jag inte tänkt på ifall du brukar ha men här var det i alla fall supersnyggt! Så ja, du inspirerar även där. Jag tror inte att det är något som du gör som inte inspirerar mig men det känns kanske lite väl stalkeraktigt att säga, haha! 🙂
  Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *