T.I.S.D.A.G.S.F.E.E.L.G.O.O.D.

Inspirasjon deluxe !

Efter att jag lämnat J på skolan, varit till butiken och packat varor, svängt förbi frissan och stylat håret (hon är så bra och så snabb, blir klar på typ 20 min. så tid sparad!) + fått bästa peppet e.v.e.r. av min vän Josefine (nu ska det ätas var 3:e time) så gjorde jag ett stopp i världens vackraste blomsterbutik.

Jag blir helt rofylld av att gå in genom dörren hos Mina Milanda och de vaser med pioner som ni ser på bilden är från butikens personal-sommar-fest som de hade häromdagen. Alltså hur vackert?   De hade placerat vaser tätt, tätt i mitten på bordet och mixat bl.a. pioner + hortensia, allt i vackraste rosa och check de små porslinsblommorna som ligger strösslade över bordet…. Me l.i.k.e. !!!  men de var dyra…runt 169 nok / st så en annan dag… 😉

Dagens tips = nytt Cover Kids ute  !  Ett av de mest inspirerande barnmagasiner jag vet. Och som ni ser fick några pioner bli med mig hem så nu förgyller de min dag här på kontoret.

Solen strålar över Oslo och slottsparken blir bara grönare och grönare. Underbart ! och den energi solen ger behöver jag verkligen mer än någonsin idag (…zzz…). Önskar jag kunde ta den powernap ni tipsar mig om…

N.j.u.t. din dag vidare min fina bloggvän ! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “T.I.S.D.A.G.S.F.E.E.L.G.O.O.D.”

 1. Sandra says:

  Härligt inspirerande är du :)! Beundrar hur du orkar ha bollar i luften hela tiden! Pepp pepp! Skulle du inte vilja göra en videoblogg? Hade vart så kul!

  • gizmolina says:

   Tusen miljooooner tack ! och xtra tack för pepp !! 🙂 Jag kan absolut se på möjligheten att göra en videoblogg. så inte omöjligt att det dyker upp en … Happy onsdag !!! Kram !

 2. nilla says:

  Ja, en videoblogg skulle vara jätteskoj 🙂
  Tror även Johanna skulle gilla att vara med.
  Hoppas din dag varit fylld med sol och massa energi, precis som det du ger oss varje dag.
  kramar

  • gizmolina says:

   1000 T.A.C.K. för fina ord !!! 🙂 Vi haft årets 1:a sommardag i dag så ja, soligt har jag haft det ! att jag sen varit hur trött som helst är en helt annan sak… 😉 Som jag skrev i kommentaren ovan så ska jag absolut se på möjligheten till videoblogg ! och kul idé att ta med Johanna också. Sånt älskar hon… ! Önskar dig en magisk dag ! Kram !

 3. T says:

  Jag lägger in en beställning på en videoblogg jag med! 😉

  Tack snälla för att du svarade på min kommentar! 🙂 Det finns ingen bättre blogg än din, I love it!

  Jag hoppas att du mår bättre snart, vad nu det än är som du grubblar över! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  KRAM!

  • gizmolina says:

   Men åh så snälla du är. Tusen 1000 T.A.C.K. !!! 🙂 och det verkar som att videoblogg är högt på er önskelista så ska som sagt se på det… vore ju lite kul… Tack också för omtanken ! jag hoppas också att jag snart får dansa igen… HAPPY onsdag !! Kram !

 4. Josefine says:

  Fint med rosa, man blir glad av så fina bilder!

  Vad go du är. Du är DUKTIG!!! ❤

  Njut kvällen och SOV SÖTT ikväll nu!

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det underbart med rosa. It makes me happy !! 🙂 Jag lyckades bra med mat biten idag (tack vare dig!!) men det där med att sova är det tyvärr sämre med…. bättre lycka i morgon natt… 😉 Önskar dig en FAB onsdag !! Kramar !

 5. Josefine says:

  Man kan inte lyckas med allt och inte på en gång. PUSS <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *