T.O.R.S.D.A.G.

Buddha Quote Rule Your Mind Or It Will Rule You

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon sweeties! 

Vilket tempo den här veckan har, redan torsdag!  och vi har hunnit med 2 playdates med julpyssel (oh yes, fler pysselboxar är i box), hjärtat har dansat jazz och igår hade vi en riktigt trevlig middag här hemma tillsammans med min familj. Så – i kväll ser jag framför mig en soft hemmakväll innan helgen kickar igång och den här helgen blir xtra glittrig för den startar med basket på fredagskvällen och sen har jag take off mot Stockholm på lördag morgon…! Ska bli SÅ otroligt super lyxigt & härligt att resa bort lördag – söndag helt själv, bara jag, Me myself & I. Var länge sen nu så ja, jag längtar!

Men idag torsdag som sagt och solen lyser med sin frånvaro ute så jag får skapa mitt egna solsken här inne och då jag betat av några punkter på dagens to-do-list så ska jag svara på de kommentarer som trillat in här på bloggen – något som är bland det bästa jag vet! 🙂

15032669_10153965408260796_2275274152985587428_n

I hallen här hemma just nu…  Den där ljusslingan runt spegeln är ett tips! det är små stjärnor och den går på batteri, kommer från Kremmerhuset. Och mina Buddhas sprider härlig feelgood runt omkring här i Casa Gizmolina och de påminner oss dessutom om vårt andra hem nere i Thailand dit vi reser igen om inte allt för länge.  Åh som jag längtar efter solen, värmen & palmerna…! 

Nu tar vi och ser till att detta blir en riktigt, riktigt BRA dag!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “T.O.R.S.D.A.G.”

 1. Pia says:

  Välkommen till Stockholm hoppas vi kan bjuda på lika vackert väder då som det är idag. Och antagligen får du mer julstämning eftersom allt startar den här veckan /helgen.

 2. Eva says:

  Kul med Stockholmstur 🙂 Ha så kul!

 3. Annette says:

  God tur!! Håper du kommer med tips til shopping og restauranter i Stockholm!
  Jeg skal dit neste helg, min første tur til Stockholm 🙂
  Nyt egentiden din maks, velfortjent !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *