T.O.R.S.D.A.G.

14488166_1375919995786504_3910756894842552320_n

Goooodmorgon mina solstrålar! 

Åh vad ni är underbara! Tusen miljoner t.a.c.k. för alla kommentarer som trillat in senaste dagarna. You make me very, very h.a.p.p.y.!!! och – bäst av allt – ni ger mig sån enorm bloggpepp att jag riktigt längtar efter att blogga varje morgon då jag vaknar. Härligt!

Och idag torsdag vilket betyder att vi närmar oss helgen med stormsteg.  Och nu måste jag berätta något kul! Kommer du ihåg den där fakturan jag fick på 2.900kr på min parkering? Då jag glömt att checka ut dagen innan vi reste till Thailand och jag skulle till sjukhuset med Gucci så de trodde att jag stått parkerad i 7 dygn istället för 10 min? Hur som helst – jag skrev till parkeringsbolaget och fick sedan skicka in bevis i form av kopior på boardingpass, stämplar i mitt pass etc. och guess what?  Jag slapp betala! i tisdags så fick jag ett trevligt mejl där det stod att jag kunde riva fakturan i bitar och kasta den. Så nu kan jag shoppa mer påskpynt för pengarna istället.  Ha, ha.  🙂

cfe3f2be61eb5d3a2dd2c8cf0d5dfd39

Ett pyssel-tips inför helgen: partyhattar till äggen!  Perfekta till påsk men även festliga en helt vanlig dag. 

kaka1

En underbart härlig vår-tårta!  ljuvlig till påskafton och andra festligheter. Själv tänker jag köra på vaniljglass i mitten (du vet en sån där stor glass förpackning) som jag pimpar likt. Hur lätt som helst! och glass älskar de flesta.

10981434_10152737882545796_1979385752698981688_n

Jag googlade mig själv igår. Gizmolina påsk skrev jag och vips! så blev jag inspirerad av mina egna bilder. Ha, ha. Och så här dukade jag till Johanna på påsken för ett par år sedan och de där papperstallrikarna, från Meri Meri, är bara SÅ fina så sist då vi var i Oslo så köpte jag på mig en ny förpackning till årets påskdukningar.   Sen dukar jag ofta med bokstavskex! De är perfekta placeringskort.  (den lilla globusen med glitter kommer från Søstrene Grene, såg att de har de även i år, i alla fall i sin butik i Cph…).

Nu: dusch + frukost. Sen: off to office! för nej, jag har inte lyckats få in rutinen att jag gör mig klar före jag lämnar J på skolan ännu men snart så… får se det som att jag tar ett steg i taget… lite som en inskolning. Ha, ha.

Önskar dig en magisk torsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Påsk interiör & tips! | 12 Comments

12 responses to “T.O.R.S.D.A.G.”

 1. petra says:

  Alltså vilken inspirationskälla du är 🙂 Nu vill jag ha påsk det är ju så mysigt och våren är på gång.Spännande med din glass hur du tänker dekorera blir så nyfiken:) kramar

  • gizmolina says:

   Men åh så glad jag blev nu! Tusen miljoner TACK för härligt peppande feedback Petra! Att höra att jag inspirerar är den bästa komplimang jag kan få! 🙂 Jag vill också ha påsk nu så därför är jag i full gång med att pynta huset. Våren är en magisk tid!

   Och ja, glassen! Du vet en sån där stor GB packe med 3 smak? om du låter en sån stå framme en liten stund och sen vänder förpackningen upp och ner (utan lock) så lossnar glassen och då blir den som en kaka! som jag sedan tänker pynta likt som på bilden. Lätt som en plätt! och – jag har gjort en sån glasstårta tidigare. Du hittar en bild av den om du skriver in ordet : glasstårta under sök / search i vänstermarginalen på bloggen!

   Njuuuut din torsdag och fyll den med glädje! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Du är MAKALÖS till att fixa och pynta fint! Var får du alla dina idéer ifrån ? Tack för alla fina tips – du borde ge ut en bok. Duktiga du 🙂

  • gizmolina says:

   Åhhh nu fick jag faktiskt en tår i ögat…. tusen miljoner TACK för magisk feedback och underbara ord Lena! 🙂 Vet du – en bok har l.ä.n.g.e. varit en dröm så nu vattnade du på den tanken….. TACK för det!!!

   Och vart jag får mina idéer ifrån? Oftast så kommer jag bara på dem om jag ska vara helt ärlig! men de utgår helt säkert från något jag sett och blivit inspirerad av… Det att duka & pynta är helt enkelt min grej, jag har det i venerna… (kan inte förklara det på annat sätt).

   Önskar dig den allra härligaste dagen! Jag kommer smila från öra till öra hela dagen idag tack vare dig ! Kram! 🙂

 3. Pia says:

  härliga bilder med vårkänsla !

  Att få till nya rutiner, smartare rutiner är svårare än man tror.

  Önskar dig en fab dag på nya kontoret.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för härlig feedback Pia! 🙂 Och ja, det att få till nya rutiner kräver sin tid så jag stressar inte, tar en dag i taget och är glad över alla timmar jag får till på min nya arbetsplats.

   Önskar dig också en riktigt FAB torsdag! Tänk – snart helg! Härligt. Kram! 🙂

 4. desssan says:

  Ja en bok med inspiration för olika tema fester tex vilken bra idé !! Och jag skulle vilja ha lite kläd inspo inför våren. Gärna tips på vad man ska tänka på när man är kort osv…:)

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du efterfrågar kläd inspo inför våren för idag tänkte jag precis på att det var en stund sedan jag visade / tipsade om det! Så – ska absolut bjuda på det snart! 🙂 Och en bok, ja, det vore en dröm!

   Njut din kväll och jag passar på att önska dig en riktigt festlig fredag! Kram! 🙂

 5. Berit says:

  Är väldigt nyfiken på vad som ska hända på ditt kontors??

  • gizmolina says:

   Så kul att du är nyfiken Berit! 🙂 Som jag skrivit i flera inlägg så har jag flyttat mitt hemmakontor till ett externt för att bättre fokusera på jobbet då jag är på jobbet. Sen har jag spännande planer som jag kommer att dela med er längre fram….

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram! 🙂

 6. Haha – det där med rutiner på morgonen är verkligen inte enkelt! Jag har börjat gå upp 5 på morgonen(!!!!) och därmed hinna plugga en timme innan barnen ska väckas….har börjat nytt jobb och enda sättet att hinna plugga är i princip på morgonen….svårt till en början att komma upp men det går enklare och enklare 🙂

  Mitt tips är en wake-up-light – så otroligt mkt enklare att vakna när rummet badar i “solljus” 🙂
  KRAM och happy torsdag!

 7. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Vilken härlig start på dagen! Fredag, solen skiner, mannen kommer hem från sin resa ikväll och så bjuder du på underbara bilder i härliga färger. Kan man bli annat än glad? Till och med så att vabbandet känns lite roligare 😉

  Hoppas du får en underbar dag finaste! KRAM ♡♡♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *