T.O.R.S.D.A.G.

 

Gooodmorgon finaste följare! 

Här startade dagen med ett beslut om att min lilla darling blir hemma från skolan idag.  Hon känner sig inte helt i form (tror hon blev väldigt kall på gårdagens friluftsdag ute i höstrusket) så, återhämtning behövs och därför ligger hon nu kvar i sängen och myser med Gizella framför sin i-pad.   Och själv är jag jet-lag, eller kanske cat-laged? för jag är inte helt säker på om det är tidsomställningen? eller Gizella?som håller mig vaken från runt kl.04 på natten…? känns lite oklart. Ha, ha.   Men – det var hur som helst en D.R.Ö.M. (!) att resa hem i Business Class så jag var betydligt piggare än jag brukar då vi landade. Sååå himla lyxigt härligt!  Det blir helt klart en helt annan upplevelse då man reser så bekvämt.

Och idag t.o.r.s.d.a.g.  21:a september och hösten har verkligen gjort sin entré på riktigt här uppe i norr när jag varit bortrest. Träden tappar löv, luften är kyligare och idag är det riktigt regn-grått utanför fönstret…  du vet så där att det nästan är lite mörkt fast det är dag…  Så ja, det passar fint med en inne-hemma-dag just idag! 🙂

Just nu uppe på J´s rum: Mina små älsklingar ligger och håller varandra i handen / tassen. Sååå sött! (Gizella älskar att ligga så här vid sidan om J och titta på hennes i-pad… de kan ligga så här hur länge som helst.. och allt med en tass på J´s arm eller hand… också spinner / maler G sååå högt. )

Alltså h.u.r. söta är inte J´s nya tofflor som hon kommer att tassa runt i här hemma idag? Jag beställde de från Zara (kids) för en stund sedan. Checka om de finns kvar! för det blir dagens present / gave-tips! och – julklappstips!!!  Oh yes, jag har faktiskt kommit igång med julklapps-shoppingen rekord tidigt i år. Är imponerad över mig själv! Ha, ha.

Uppdatering kl.09:  På tal om julklappar… jag kunde inte hålla mig från att ge en av de julklappar jag köpt till J nu då hon är hemma sjuk… (jag är hopplös på att vänta..), nämligen detta super cute DIY pyssel.  Och check den fluffiga dagboken, den luktar! så ja, allt det här kommer också från Smiggle.  Den butiken är verkligen ett tips!  (jag shoppade i Hong Kong men butiken finns även online).

Nej, nu ska jag gå upp och se hur det går med min lilla skatt.  Gick egentligen bara ner för att ge besked till fröken i skolan men passade på att blogga… Är sååå glad över att vara tillbaka i ett härligt blogg flow och tusen miljoner TACK för alla underbar feedback igår på er förståelse för min frånvaro i helgen.  Det betyder mycket för mig att få höra det! för då släpper det dåliga samvetet…

Önskar dig en magisk dag! 🙂

 

Kramar & Kärlek!

 

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Gorgeous Gizella, Shopping hösten 2017 | 2 Comments

2 responses to “T.O.R.S.D.A.G.”

  1. Solveig Svensson says:

    Johanna/Gizella

  2. Solveig Svensson says:

    “kärlek”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *