T.O.R.S.D.A.G.!

Webcam igår kväll då jag kom hem runt 23.30…sotade ögon och blus från Zara. Önskar att jag kunnat sova med sminket så att jag haft kvar det idag… 😉 

Darlings !

Jag fixar mig för att köra upp till butiken, har öppet kl. 12.00 – 17.00, och igår tog jag emot nya varor från Odd Molly då bästa Emma sminkade mig i butiken inför kvällens uppdrag. Så – idag ska jag packa ut de fina nyheterna… ! Gleder mig! 🙂  Bloggar mer då jag är på plats i butiken och då ska jag ge er en rapport från min trevliga kväll i Halden. Önskar dig en super duper torsdag !!! 🙂

Puss & Kram!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “T.O.R.S.D.A.G.!”

 1. LIFE by TESS says:

  Oh så kul med Odd Molly news!

 2. Hestia says:

  Håper du hadde en flott dag i går (you looked smashing!)og at dagen i dag byr på gode ting.

  -klem/kram-

 3. Camilla says:

  Jättesnygg är du!
  Kram//c.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *