T.O.R.S.D.A.G.

Allmänt

Coola solbriller makes us happy!

Goooodmorgon sweeties!

De log lite åt mig i butiken igår då jag var och shoppade solstolar i regnet,  jag satsar på sooooliga sommardagar ut juli + augusti sa jag . Men Oslo bjuder på moln idag igen så vi får väl se ! 😉

Hittade några snygga sommarpics hos VOGUE  som får krydda vår morgon.  Ska ta en dusch nu och sen fixa smoothies (hallon/bringebær) innan jag tar tag i både jobb & hemmafix. Lyckades föresten bestämma mig för hur jag ska möblera stua / vardagsrummet igår efter att jag flyttat soffan + skåpen ett par gånger.  Skönt!

Då jag växte upp byggde vi också flotta och åkte runt utanför stugan på Sandön i Luleå.

Kom i håg att festliga semesterpics förgyller hösten & vintern så ta med kameran ut idag!

Jag fick in super duper f.i.n.a. NEWS från Custommade & Valerie igår så om du är shoppingsugen så är jag i butiken och fixar mellan kl. 12 – ca 14 idag. Just so you know… !

H.A.P.P.Y. torsdag !!!  🙂

P.S  kom i håg att LIKE Gizmolina´s Closet på Facebook.  

LoVe!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “T.O.R.S.D.A.G.”

 1. fru Svensson says:

  Bra att du inte gett upp hoppet om sol 😉
  Snygg solbränna det måste bli av de glasögonen,hihi
  Ha en underbar dag,happy torsdag

  • gizmolina says:

   Jag ger a l d r i g upp hoppet om solen ! 😉 Önskar dig också en magisk dag !!! Du är unik ! Kram !

 2. Kamilla says:

  Superkvinna! Du ger mig sån feelgood både som mamma och kvinna var evigaste dag. Känner mig alltid så glad och inspirerad när jag “tittat in hos dig” och det gör jag varje fm innan jag sätter igång att jobba då blir dan så bra. Tack för att du finns! Stor kram och ha en härlig dag!/ Kamilla

  • gizmolina says:

   Åh vilken härlig kommentar att få just idag ! Miljoner T.A.C.K. !! 🙂 nu peppade du mig verkligen ! Önskar dig en underbar kväll ! och en fantastisk sommar ! Kram !

 3. M says:

  Solar på stranden och skriver till dig, hoppas du oxå får lite sol idag! 😉

 4. Reidun says:

  Man må være optimist ang.været…jeg tror at varmen kommer i august..tenker det ble fint i stuen din..man må flytte om noen ganger før man ser at dette ble riktig….spennende med nyheter i butikken..ha en fortsatt fin torsdag!!!!

  • gizmolina says:

   Ja det måste man verkligen ! jag tror, precis som dig, att värmen kommer i augusti. Det brukar den göra ! 🙂 Augusti har blivit det nya juni. Önskar dig en riktigt fin kväll ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *