T.O.R.S.D.A.G

Allmänt

Gooodmorgon sweeties!

Någon mer än jag som får lust att hoppa upp i  sängen igen och ligga där hela dagen och sooova?! Herregud så s.k.ö.n.t. det vore ! …zzz… Men det går så klart inte 😉   istället väntar massor med jobb och i kväll har lilla J turning (gymnastik).

Solen strålar över Oslo efter flera dagar med regn & rusk vilket passar mig perfekt! för jag har öppet butiken kl.12.00 – 17.00 och sol är bättre shoppingväder än regn.  🙂  Bäst att köra på här för jag har en hel del kontorsjobb innan jag ska köra iväg så jag önskar dig en amazing torsdag !

Valet av bild avslöjar att det gömmer sig en trött mama bakom bloggen idag…också inspirerar bilden mig till att fixa klart vårt sovrum i helgen !  Lite nya sängkläder…kuddar… blomster på sängborden…

Och du, tänk att det här är sista dagarna i september, det måste firas på något sätt i min butik… hmm… ska tänka ut något festligt erbjudande som jag kör torsdag / fredag / lördag… kanske -20% på alla fina festkläder från Valerie?  Ja, det kör vi på !

Let´s gooo girls!!!  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “T.O.R.S.D.A.G”

 1. Camilla says:

  Ja den sengen så herrlig ut 🙂 Ha en super dag på jobb, ops må visst gjøre meg klar for jobb jeg også:) Spennende hva du finner på i butikken de siste dagene av mnd 🙂 Klem

  • gizmolina says:

   Jag kom fram till att jag bjuder på -20% på alla festkläder från svenska Valerie 🙂 Mejlar dig pics från butiken senare ! och tack – igen – för shoppinghjälpen ! Önskar dig en fantastisk dag ! Klem !

 2. Nattugla says:

  Ta en titt på http://www.nattugla.no for sengetøy 🙂 ikke mye til voksne enda, men det som er er supert!! Og mer kommer 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *