T.O.R.S.D.A.G.

En “bra” sak med att vi varit sjuka och att J insisterat på att ha mig sammen med henne på hennes rum  är att jag fått städat där inne och DET behövdes verkligen .  Och en sak är säker: smart förvaring is the shit på barnrummet där det kryllar av pet shops, zoobles, barbies etc… 

Mina darlings ! 

Äntligen är J bättre ! hon har t.o.m. dansat till den HÄR  så i morgon väntar skola.  Och själv är jag thank god ! bättre i magen och har bl.a. varit en sväng till butiken idag och hämtat varor som ska packas och postas i morgon.  Vad kul att ni är så många som hittat så mycket fint i min webshop !  -50% gör ju att priserna är helt fantastiska, nästan lite f.ö.r. billiga 😉  så skynda & fynda !

Och på tal om dans så ska vi dansa ut granen för i kväll är det en bil som kör runt och plockar upp julgranar  i Oslo och om 1 time står de utanför vårt hus och då är det bäst att belysningen + pyntet är borta, annars blir det lite tokigt.

Dagens shoppingtips! härligt vårligt & girle antrekk från H&M till små prinsessor.

Gucci chillar mot nyshoppad kudde från H&M Home.

Bäst att ta tag i den där granen nu så jag önskar dig en riktigt härlig kväll !  🙂

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “T.O.R.S.D.A.G.”

 1. *T* says:

  Hej!

  Jag måste passa på att fråga! När ett plagg är utsålt på din webshop, är du då helt utsåld för det plagget även i butik? Eller lägger du bara ut några exemplar av plagget i webshopen och sparar några i butik?

  Hade varit bra att veta så man vet om man ska satsa på butiken då istället :).

  KRAM!

  • gizmolina says:

   Alla plagg som jag har i min butik har jag tyvärr inte bilder av så det finns mer / annat i butiken än i webshopen ! men jag jobbar på att uppdatera webshopen och tanken är att fr.o.m. februari så är det 100% likt sortiment i butiken / webshopen ! 🙂 Jag har föresten öppet i Vibesgate. lördag kl. 11.30 – 16 ! Trevlig kväll ! Kram !

 2. Anna says:

  Åååå, älskaaaar bilden på Gucci!
  Puss

 3. Cathrine says:

  Hei. Godt å lese at dere er på bedringens vei. Ingenting er verre enn omgangssyke. Lurte på hvor du har fått tak i de rosa oppbevaringsboxene m/stjerner ? Hadde passet perfect på min prinsesses rom.
  Hls. Cathrine 🙂

  • gizmolina says:

   Jag har shoppat dem hos Sprell ! (www.sprell.no) De är de finaste! och det finns en som är större än de 2 jag bloggat också. Perfekta att förvara småting i + att förgyller barnrummet. Klem ! 🙂

 4. Hej,

  Jag brukar läsa din blogg och gillar din smak och stil. Var just inne på din webshop och såg att det fina kuddfodralen var på rea.

  Jag undrar vad du tar för fraktavgift till Sverige. Brukar man åka på tullavgift när man skickar varor hit?

  Hälsningar Josefine

 5. Mirva says:

  Kom ihåg att det är 48 timmar som gäller from den senaste kräkningen/diarréen, sen är ni inte längre smittsamma!

  Mvh, Mirva (Leg. sjuksköterska)

 6. Mikaela says:

  Ja FÖRVARING är verkligen A och O i barnrum och jag är glad att vi bor litet så jag varit tvungen att rensa ut mellan varven. Annars hade vi simmat i leksaker nu tror jag. KRAMAR

  • gizmolina says:

   Haha. Ja, här simmade vi också i saker innan jag drog i gång det stora städprosjektet igår. Jag borde bli bättre på att rensa ur jag också…jobbar på saken…. Men både jag & J är som hamstrar, allt ska sparas 😉 Önskar dig en underbar fredag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *