T.O.R.S.D.A.G.

b7494d3d902dd3c9d49b904e2485d6a4

Godmorgon fina bloggvänner! 

Torsdag idag och vi hade med oss akebrett till skolan för de ska på tur. Sen sladdade jag förbi Smoothie Xchange och köpte en fräsch smoothie på väg hem och nu kokar mina ägg för fullt här så nej, det blev ingen träning på gym. Har för mycket annat som måste prioriteras, men det blir en power walk om en stund och den ser jag fram emot! 🙂

Oj, nu fick jag precis ett sms om att jag kan checka in på min flight. Oh yes, jag är på väg på en liten kort resa för att tanka inspiration och den turen kommer att bli som balsam för själen…  Man behöver verkligen miljöombyte ibland!

jennifer-lopez-for-complex-february-march-2015-2

Vilken ursnygg bild av J-Lo! Och vit bikini är absolut the shit men det är inte lätt att hitta “the one”. Jag söker fortfarande…(alla mina fina vita har blivit SÅ fula av solcreme / poolbad så fick kasta dem när vi reste hem från Thailand).

Nu måste jag jobba på effektivt som bara det här så jag önskar dig en m.a.g.i.s.k. dag!

Hur ser dina planer ut idag föresten? Berätta gärna! det är alltid lika kul att höra!

Och du, tänk på att fokusera på det som känns rätt i magen… magkänslan har ofta svaret…! 😉

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “T.O.R.S.D.A.G.”

 1. Anna says:

  Trevlig resa darling, hoppas dagen din blir sprudlande glad och fin!:)
  Själv jobbar jag på att peppa upp mig själv, inte den bästa av dagar. Men snaaaart så vänder det!! Hepp hepp!:)

  Stor kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack Anna! 🙂 Jag reser i morgon och det ser jag verkligen fram emot! Jag håller tummarna för att din dag slutar bättre än den startat och att du snart dansar igen. Skickar massor med energikramar och pepp din väg!!!

   Önskar dig en härlig kväll fylld av lyckliga stunder! Kramar!

   • Anna says:

    Tusen tack fina fantastiska AnnaStina!!❤️
    Dina fina ord gjorde mig så glad och idag är en ny fräsch dag med tusen möjligheter!!:)

    Trevlig resa fina!
    Kärlek & glitter till dig!!

 2. Jenny says:

  Godkväll!
  Jag undrar vilka av de två sunwing hotellen du skulle välja att vara på i 2v? Har två barn, 9 & 4!
  Tack för en mysig blogg, ha en trevlig kväll!
  /Jenny

  • Jag skulle, utan tvekan, välja Sunwing Bangtao! 🙂 Närheten till havet gör den resorten mer “exotisk” än Kamala där du inte ser havet från restaurangen / frukosten / showen / poolen / Mini Land etc. På Sunwing Bangtao har du havsutsikt “överallt” + att Mini Land är utomhus mitt i hjärtat av resorten så när du ligger vid poolen så ser dina barn dig / du ser dom från Mini Land.

   Njut kvällen du också och trevlig resa! Kram!

 3. Nina says:

  Vad trevligt med en liten resa =) Vart ska du åka? Själv så har man blivit insnöad i mitt hem, bara snö överallt hihi. Ha en jätte bra fredag! Kram

 4. Amanda says:

  HEJ!
  Nu är jag äntligen igång med en ny blogg på blogg.se!
  Jag hoppas att mina gamla läsare men även nya hittar till mig.
  (Därav dessa jobbiga kommentarer)
  Tipsandstuff bloggen är som den låter, en himla massa tips på hur du förbättrar och har kul i din vardag.
  Allt ifrån smink&Stil till hur du gör egna bokmärken!
  Inte allt för mycket text att läsa! 🙂

  Hoppas att vi ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *