T.O.R.S.D.A.G.

4e2ab324554d2791500fe1b3ba9fe5a4

Goooodmorgon sweeties! 

Idag behöver jag verkligen påminna mig om att vissa saker inte är viktiga så jag stryker lite på dagens to-do-list as I blog…  Annars får jag helt enkelt inte ihop dagen. Men en bra sak är att jag lyckades fixa årets julkort medan jag satt med hårrullar (tack gode gud för apparna PicLab & InstaCollage då man är sent ute…). Tur vi tjejer kan göra många saker samtidigt! Ha, ha.  Men – jag kommer inte ifrån att den här dagen blir en race utan like och det gäller att inte glömma någon eller något…  Så – jag har gjort ett minutiöst körschema med tider / platser / butiker etc. och det jag ser fram mest emot är att Johannas kör ska vara med på kröningen av Norrbottens Lucia i Domkyrkan i kväll. Åhhh så stämningsfullt det kommer bli för det är första gången J är tärna! (de firar inte Lucia på samma sätt i Norge). Och du kan se hjärtat på TV! för hela kröningen direktsänds på TV24 Norrbotten kl.19.

Också är det ju Nobelfesten i kväll. Åhhh jag som brukar sitta med ett glas bubbels i tiara och titta… Men jag hinner förhoppningsvis få med mig lite vackra glammiga klänningar då vi kommer hem.   Nej mina vänner, nu m.å.s.t.e. jag sticka iväg ut så jag lämnar er med några bilder från lördagens middag, eller jag får nog uppdatera med fler bilder senare, men en bild är i alla fall i box:

12359896_10153207846870796_5380641542655550116_n

Snapshot från lördagens middag. Jag chokladdoppade jordgubbar fel väg och kryddade de med mini marshmallows så att de skulle se ut som tomeluvor. Ett tips inför julen om du är lika glad i chokladdoppade jordgubbar som mig!  Lägg till lite bubbels och du har världens godaste “snacks”! Den fina hyllan i bakgrunden kommer föresten från HomeNord  .

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

Och du,  kom i håg – vissa saker är inte så viktiga…. så let it go….!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “T.O.R.S.D.A.G.”

 1. Titti/Umeå says:

  Åh vad härligt det låter med Lucia i Domkyrkan.
  Hoppas det blir en fin afton.
  Här bakas fruktkaka…men hade glömt hasselnötter så måste ut en sväng.
  Klänningarna är mest spännande på Nobelfesten!
  Kram Titti

 2. Camilla says:

  Å så fiint sjal/halsduk du hadde på deg en dag, strikket i lyse farger 🙂 Hvor er det fra? Ønskelisten vet du 🙂 Ha en super juleferie i Thailand fine du, Klem

 3. Camilla says:

  Og tusen takk for tipset m jordbærene, ser veldig godt ut 🙂

 4. Katrin Lindenhall says:

  Hej! Hoppas du får ihop schemat ikväll. Har precis sett klänningarna på prinsessorna i första delen när de skred in för prisutdelningen. Kl 19 börjar ju det bästa tur att det pågår länge. Så fin julkänsla du kommer få ikväll i Domkyrkan de är så duktiga. Vår son gick på Östra i fjol så då var det lucia på morgonen i Domkyrkan och sen på kvällen var det uppträdade med kör och musiker i Kulturens hus det var så fint och mäktigt. Nu har han börjat 7:an på Residensskolan så då är det i Domkyrkan på måndag men inget i Kulturens hus, fast de är inte med i sången i kyrkan. Så njut så länge du får vara med hi..hi. Fiffigt med jordgubbarna, alla nya tips är bra. Hoppas lockarna blev bra och kvällen blir jättefin. Även att du får med dig allt till imorgon. Hoppas ni får en mysig resa och jul njut av solen och ladda energi. Tack för din fina blogg mman blir glad av att läsa den. Sköt om dig och ta hand om dig i halkan. Hälsningar Catrin

 5. Klänningarna ja – så roligt att se dem riktigt galaklädda!
  Silvia och Madeleine får tyvärr tummen ner av mig och Victoria och Sofia får två stora tummar upp 🙂

  Hoppas Du fått ihop dagen – sånna stressiga kaos-dagar kommer ju då och då men när de väl är över är det sååå skönt!

  Själv har jag haft kaos typ hela veckan ensam med kidsen, jag brukar vara ensam med dem pga min mans jobb men den här veckan var överbakad med saker så då blir det lite stressigare – är så trött att jag nästan grät av lättnad förut när min man smsade att han strax var hemma och hade med sig pizza från favoritrestaurangen :-))

  Stor kram!

 6. carina says:

  Jag har följt din blogg i många år nu
  blir alltid så glad av att kika in hos dig
  Tycker att du är så otroligt duktig på att göra det där extra i vardagen
  tycker att du skulle satsa på att bli festfixare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *