T.R.Ö.T.T…ZZZ…

Jag ♥ vår soffa. Tveklöst det bästa köp vi gjort till hemmet. Och ja, det är jag till höger och picasso till vänster. Målningen är gjord av konstnären Erling Johansson.

Gooodmorgon mina fina bloggvänner!

Hjälp vad trött jag var igår kväll…zzz….så trött att jag nästan tror att jag somnade före J? men tyvärr inte i min sköna säng utan på soffan. Och gissa när jag vaknade där ?  Kl. 06!  Herregud så dumt. Jag förstår inte varför jag inte går och lägger mig i s.ä.n.g.e.n.?  eller jo, jag vet varför, jag blir trött att jag inte orkar gå 1 cm … men dumt är det som sagt för sömnen blir aldrig lika bra & skön som då man ligger under täcket i sin härliga säng så en sak är då heeelt säker: i kväll lägger jag mig rekordtidigt, i sängen!

Innan jag somnade så tittade jag på Guldbaggegalan och snacka om att kvällens höjdpunk var Hasse Alfredsson.  Underbart !  också var det lite kul att Johannes Brost fick pris tycker jag men egentligen kan jag inte alls uttala mig om några som helst priser för jag har inte sett en enda av filmerna.  Och vart tog Blondie vägen ? eller gick den upp så sent på året att den blir med 2013 ?   Jag blir alltid lite nostalgisk då jag ser på baggegalan för dels så har jag varit där och suttit i salongen också vet jag hur mycket de där baggarna betyder sedan mina år som PR-ansvarig för utländsk film på marknadsavdelningen på SF.

Gårdagens bästa ögonblick?  då jag plötsligt fick en present av lilla J. 

Nu har klockan passerat 07 och jag ska passera sovrummet på väg till duschen. Känns som att sängen är magnetisk ….får se upp så jag inte hamnar där på vägen för då blir det hur tokigt som helst. 08.15 är det nämligen dags för walk till skolan och sen väntar en fullspäckad dag på mig.

Önskar dig en alldelens underbar tisdag !  🙂

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “T.R.Ö.T.T…ZZZ…”

 1. mig&mitthem says:

  Nej då får hålla dig borta från soffan nu…säger jag som själv befinner mig i vågrätt läge i min soffa:) En magisk tisdag önskar jag dig & de dina…krams m

  • gizmolina says:

   Ja, får börja sitta och titta på galor i köket, på en köksstol 😉 men alltså prata inte om att ligga i soffan. Guuud så skönt det låter !!!! Njut det du som kan säger jag bara ! Själv är jag strax på väg ut genom dörren igen… Happy tisdag ! Kram !

 2. Charlotta says:

  Hej! 🙂

  Jag undrar var du köpte denna fina vita soffa?
  Finns den i Sverige också?
  Ha en fin dag! <3

 3. Jennifer says:

  Soffan ser underbar ut och så fina tavlorna är!

  Hoppas du känner dig piggare idag och att du får en fin onsdag! Kram Jennifer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *