NY LOGO UNDER CONSTRUCTION.

Allmänt

Så här såg min förra loggo ut och och jag minns det som i går då jag satt och skrev Gizmo & Co loggon på en servett inne på Café M sammen med min ex-mann.  Plötsligt satt den ! 

Vet ni vad jag gör? Jag sitter och tittar på Grey´s (shit vilken BRA episod!) också skriver jag en ny loggo till Gizmolina´s Closet. Yes. Det gör jag.  Varför? för att den känns så otydlig. Har ni sett så svår den är att läsa i den lilla lilla boxen på Facebook? Exakt. Svår.  Och om det är något en loggo ska vara så är det tydlig. Så – en ny är under construction.  Visar så fort den är klar !

Ska skriva vidare här ! 🙂

GoDnAtTkRaMaR !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “NY LOGO UNDER CONSTRUCTION.”

 1. Miss Tess says:

  Tycker din logga är fin, den känns liksom du;) Spännande att se nya.

  Happy day!

  Kram

  • gizmolina says:

   Tack ! vi får väl se vad det blir till slut…. blir kanske den i alla fall? Inte helt säker. Ska testa ny först 😉 Happy day till dig också ! Kram !

 2. Lotta Marie says:

  HAr tenkt det samme, at den er vanskelig å lese så ny logo blir nok topp:)

 3. Lena i Uppsala says:

  Har sagt det förr och säger det igen, tycker fina shoppingpåsar är de S.N.Y.G.G.A.S.T.E! Vad du nu än kommer fram till för ny logga så kommer den att bli bra i sann Gizmolina-style. Printa på kraftig canvas och den perfekta bagen/kassen blir en hit.
  Lycka till och kram
  Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *