Tack för era kommentarer!

Ibland får jag kommentarer om att jag inte svara på kommentarer och det är tråkigt att höra för jag prioriterar verkligen att svara  på kommentarer. Men jag svarar oftast sent på kvällen / på natten så kanske ni inte går tillbaka och tittar nästa dag? Hoppas ni ser mina svar för annars så lägger jag min tid på fel sak 🙂

OM du går runt och väntar på något svar på någon kommentar som jag missat – för det gör jag självklart ibland, och då vi är på resa , som nu då vi var i Stockholm i 4 dagar, så hinner jag inte svara för då har jag tyvärr inte tid över till det – så blir jag jätte glad om du skriver din fråga i detta inlägg så svarar jag idag ! 🙂

Ni är bl.a. många som frågar om mitt hår, hur jag rullar det ? osv. Lovar att det blir ett helt eget inlägg senare ! 🙂 Och jag ska fota och visa fler bilder från hemmet en dag snart. Sen är ni många som frågar om mattan i gången med stjärnor, den kommer från Pappellina och byrån kommer från Bruka Design.

Jag ska starta mitt nya företag i februari och jag har verkligen svårt att få min tid att räcka till just nu…  men ni ska veta att det är er feedback som inspirerar mig i mitt bloggande och era kommentarer förgyller verkligen mina dagar ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Tack för era kommentarer!”

 1. karin says:

  DU förgyller verkligen min dag,är så kul att bli inspirerad av dina kläder o stil,känns som en lite mer mogen blogg,inget illa menat vi är nästan lika gamla eller unga menar jag,ha en bra dag,kramar

 2. nettis says:

  Hej! Läser din blogg varje dag! Du inspirerar verkligen o just nu då jag håller på att separera känns det bra att få smita undan vardagen stundvis o kika in hos dig och få lite styrka! Du verkar vara en så otroligt stark och gullig människa.

  Ta hand om Er!

  kram

 3. C says:

  Jag var nyfiken på vart du har din JIG-tatuering samt om han har en AnnaStina-tatuering och vilka kommentarer Ni fick för att allt "gick så snabbt" 😀

 4. Nelly says:

  du är en så go tjej tycker jag. jag har inte haft tid att kommentera här utan bara kikat in som hastigast. jag har som du just nu mkt att tänka på och stå i. tiden räcker liksom inte till. jag tror oxå att jag måste börja gå upp tidigare om morgnarna.

  fortsätt att vara supergo, glad och dig själv. och fortsätt att charma oss med dina mindre bra back-up-grejer (som med mobilen). jag ler och tänker på att jag inte heller alltid är så bra på det. ; )

  kram

 5. Sara says:

  Hejsan! Jag är bara lite nyfiken, vilken mobil köpte du?? Kram Sara

 6. Alinde says:

  Jag funderar på extensions. Om det fungerar bra för dig, som verkar ha "ganska lite" eget hår, utan att det slits för mkt, borde det fungera för mig med!

  Men varför måste du alltid rulla håret? Hur blir det om du bara låter det självtorka? Kan man få se en en bild på när du bara har det rakt? Verkar så jobbigt att hålla på med hårrullar. Något jag inte har tid och ork med i min inte fullt så glamorösa tillvaro! =)

 7. Mia says:

  Jag undrar om du ska fortsätta på din "Story of your life"? Tog du jobbet i Stockholm? Har väntat lääänge nu 😉

 8. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! Här kommer svaren:

  Karin-

  TACK snälla du för din trevliga kommentar ! Nu blev jag glad 🙂 Det som är så härligt med ålder är att vi aldrig blir äldre än vi känner oss, eller hur ? 😉 Önskar dig en mysig kväll! Kram! 🙂

  Nettis-

  TACK så mycket för fina ord, de värmer ska du veta ! 🙂 Skickar massor med kramar till dig som är mitt i en separation och hoppas att ditt "nya liv" blir fyllt av solsken och lyckliga stunder. Önskar dig en underbar vecka ! Kram ! 🙂

  C-

  Ha ha det var många frågor på en gång 🙂 Jag har min J.I.G. tatuering i svanken på ryggen och nej, JIG har inte någon tatuering. Eftersom vi båda var 35 då vi möttes så fick vi faktiskt inga kommentarer ang att det gick fort för oss att skaffa barn etc för det är så vanligt att det går undan i svängarna då man möts i den åldern 🙂 Kram! 🙂

  Nelly-

  Tusen TACK för din kommentar! Den lyste verkligen upp min kväll här. Tack ! 🙂 Tid är verkligen en bristvara i mitt liv just nu och när det gäller att ta back-up på adressböcker, fotografier etc så är jag verkligen helt hopplös och det verkar som att jag aldrig lär mig heller 😉 Så – tur livet är långt så man hinner rätta till vissa saker 🙂 Önskar dig en underbar vecka ! Kram ! 🙂

  Sara-

  Jag tänkte att min mobil ska få ett eget inlägg, har bara inte hunnit… Jag köpte Nokia 7310 Supernova. Rosa så klart 😉 Kram ! 🙂

  Alinde-

  Min frisör tyckte absolut inte att jag skulle göra extensions för jag har så bra eget hår att jag egentligen inte behöver det. MEN – har man en gång börjat med det så är det svårt att sluta.. för det blir en vana att ha så mycket extra + längre hår 🙂 Jag har haft extensions i många år och mitt hår har som sagt klarat sig super bra tack vare att jag får till en tjej som är proffs på extensions. Tänk på att prioritera bra kvalitet om du ska sätta i för annars tror jag att det finns stor risk för slitage på egna håret och det vill man ju verkligen inte. Och när det gäller hårrullar så är det samma sak där, har man en gång börjat så kan man inte sluta 😉 Vissa trivs i rakt hår och då kör de platt-tång, andra i lockigt.. och då rullar man. Själv trivs jag i lockigt och tycker inte att det är ett dugg jobbigt att rulla det :), det är en vanesak. Kram ! 🙂

  Mia-

  Självklart ska jag fortsätta med the story of my life. Det är BRA jag blir påmind om det ! 🙂 Ska ta och checka var jag slutade förra gången och fortsätta en dag snart ! och om det dröjer så får du påminna mig igen 😉 Önskar dig en mysig kväll! Kram ! 🙂

 9. Kristin, says:
  2008-10-21 @ 21:23:54

  Postat av: Mia

  Nu måste jag kommentera igen! Du verkar så himla gullig! Bara det jag ville säga..

  Ha en mysig kväll du också!

  Kram från en annan Norrlandstjej

 10. Anonymous says:

  Prøver meg med et spørsmål i dette innlegget også, så kanskje du ser det – og svarer meg på ett av stedene…

  Lurer på hvor du har kjøpt de fine skjerfene dine, om du i tilfelle vet hvor de selges i Oslo, dersom du ikke har kjøpt dine her… Også hvor mye de koster da???

 11. Anna says:

  Hej!

  man kan inte svara på allt, det finns ingen tid för det! jag tycker att du gör ett kanonjobb med bloggen! den är urtrevlig!

  jag ville oxå bara passa på att fråga om du läst mailet från mig/barnshoppingbloggen? 😉

  No stress dock =)

 12. Mikaela says:

  hej jag undrar vart du har köpt den beiga mattan med stjärnor på? Vad kostar den? vet du om man kan hitta den i göteborg?:)

  kram

 13. jenny says:

  hej!

  Jag måste bara fråga vart man kan beställa johannas tapet jag har blivit kär i den tänkte ha den i en av mina döttrars rum ,kan du inte öppna en butik i stockholm vi skulle behöva en sån som du hade i norge. Och du har en sån bra blogg lycka till i framtiden ha det bäst. mvh jenny

 14. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Mia-

  Vad otroligt söt du är. TACK snälla du !! 🙂 You make me happy !! 🙂 Kram!

  Kristin-

  Jag svarade dig på ett annat ställe ang. sjerfen så checka där ! 🙂 Jag har shoppat mina i Stockholm på Mathilde men de finns även här i Oslo på butiken MA på Briskeby. Märke: Falierio Sarti och priset varier beroende på kvalitet, de startar på ca 1.500nok. Happy shopping ! Kram ! 🙂

  Anna-

  Tusen miljoner TACK snälla du ! 🙂 Jag blir så glad av fina ord ! 🙂 Och TACK så jätte mycket för ditt mejl ! Jag svarar dig på det imorgon 🙂 Önskar dig en underbar onsdag! Kram ! 🙂

  Mikaela-

  Mattan kommer från Pappelina och jag tror att du hittar dem hos Grandma´s och / eller i bottenplan på NK i Göteborg. Ring och checka ! 🙂 Jag har shoppat den vi har i Luleå då vi var hemma på besök. Kommer tyvärr inte ihåg priset ? (runt 1.000 gissar jag?) Men om du surfar in på pappelina.com så hittar du säkert både priser och återförsäljare 🙂 Lycka till ! Kram 🙂

  Jenny-

  Tusen miljoner TACK för din trevliga kommentar ! 🙂 När jag hade Gizmo & Co så var jag SÅ sugen på att starta upp i Stockholm så man vet ju aldrig.. Nu då jag drar igång min nya business i februari så kanske den hamnar i Stockholm en dag..? Jag hoppas i alla fall det ! 🙂 När det gäller tapeten så har jag tyvärr dåliga nyheter 🙁 Den kommer från Ralph Lauren och jag har köpt den på R.O.O.M. här i Oslo MEN – då jag var där häromdagen så fick jag veta att tapeten har UTGÅTT och existerar inte längre varken i USA eller i Europa 🙁 Trist ! MEN ! en bra sak i eländet är att Sandbergs tapeter gjort en "kopia" på tapeten så sök hos dem för den är riktigt fin den också. Lycka till med tapetsöket och happy onsdag ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *