Tack för hjälpen!


Det var efter att jag sett skorna i ELLE som jag tog turen till Høyer Eger. De var på -20% i helgen och du finner dem på deras Luxury avdelning. Visste du föresten att alla Stellas skor är “suitable for vegetarians”?

Tittut!

Här har dagen varit fylld av mysiga stunder och jag hoppas att du också har haft en härlig dag?! Innan jag bloggar dagens bilder så vill jag säga TUSEN TACK för hjälpen ang. Stella Mc Cartney skorna! Jag är så glad att jag kan fråga er då jag får bestlutsångest och igår fick skorna följa med mig hem 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Tack för hjälpen!”

  1. Emma says:

    Oj så fina skor!
    I våras köpte jag mina första Stella skor:) Vi två får ta en tur med våra skor en festlig kväll!:-)
    Ha en fin fin dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *