TACK för idag!

Allmänt

168397-887
Här poserar vi för JIG inne i sessans rosa rum. Gucci ville också vara med på bild..

Det här har varit en jätte mysig, solig, rolig, härlig, glad, varm, rörande och FANTASTISK dag. Det har varit Johannas dag! 🙂 Jag är SÅ stolt och glad över att jag har en så underbar liten prinsessa och jag blir RÖRD till tårar över all uppvaktning hon fått idag!

Ni som läser min blogg är bara underbara!!!  Vi har fått såååå många fina,  rörande, söta, och trevliga inlägg idag att jag blir helt tagen… TACK så jätte mycket!

Och TACK för kort som kommit i posten och e-mail och presenter och sms och blommor…!

Till sist vill jag tacka min JIG som jag fick vackra röda rosor av idag eftersom jag ju firar 1år som mamma. Jag älskar dig! 🙂

Nu är jag en super TRÖTT mamma som tackar för den här fina dagen och säger god natt, sov gott, vi ses imorgon! 🙂

P.S Vi ska ha ett kalas för Johanna i september, då passar vi på att fira både henne och mig samtidigt.

P.S vid exakt den här tiden, strax efter 01, för exakt 1år sedan satt jag och JIG och skålade i Farris (Ramlösa) vid sidan av Johanna på det sjukhushotell där vi fick bo. Också fick jag en present… 2 prinsesse böcker.. och i den ena hade JIG tejpat fast ett vackert armband… 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “TACK för idag!”

 1. Angel says:

  vad gulligt av Jig med armbandet och böckerna =)

 2. Anonymous says:

  Jätte fin klänning=)

 3. sofia says:

  Vilken UNDERBAR klänning! Vart har du köpt den!??

 4. AnnaStina says:

  Angel-
  Ja, visst var det en kul grej 🙂 Jag tänkte först: jaha, här har man gått gravid i 10 månader och precis fött en prinsessa och vad får jag? 2 böcker? 😉 Armbandet är ett “kärleksarmband” som jag inte kan ta av mig om inte JIG låser upp låsen.. Hoppas du får en strålande dag! Kram! 🙂
  Eliza-
  Tack! 🙂
  Sofia-
  Klänningen är från märket “Tara Jarmon” och den är från min egen butik “Gizmo & Co” som jag tyvärr inte har kvar längre.. Jag älskar sånna här “Carrie” klänningar 🙂

 5. sofia says:

  Ja det var verkligen en rosa dröm 🙂 *avundsjuk till max, haha*

 6. Jill says:

  Återigen grattis och starkt jobbat.
  När du hinner- skulle du inte kunna fota klädskåpet på den här bilden, så att man kan se det lite bättre. Ser fantastiskt mysigt ut. Ngt sådant jag tänkt mig till barnrum. Bara om du vill såklart.
  allt gott, Jill

 7. AnnaStina says:

  Sofia-
  Ha, ha.. 🙂
  Jill-
  Tack snälla du! 🙂 Jag ska absolut ta och fixa till Johannas klädskåp och ta bilder så att du får se! 🙂 Jag har faktiskt lagt ut en bild på det tidigare en gång.. så du hittar det om du söker på bloggen.. Men då var det så rörigt i skåpet att jag lovade att städa och lägga ut ny bild så bra du påminde mig om det ! 😉 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *