Tack & god natt!

Allmänt


Härlig läsning till mig och underbar prinsessetidning till Johanna + SMÅGODIS! men de fick tyvärr inte vara med på bild för de har vi redan hunnit äta upp 😉  (paketet kom för några dagar sedan)

Phuket kl. alltförmycket

Häromdagen blev vi sååå GLADA för vi fick ett  supricepaket i posten! 🙂 Från underbart snälla Familjen Blomberg som är grannar till oss här på resorten och det är så fantastiskt KUL att få ett paket då man minst anar det! 🙂

Tusen MILJONER tack snälla Jimmy, Lena, Kimi & My! Ni är enormt omtänksamma! och vi längtar till nästa gång vi ses! Johanna har föresten tittat på dvderna 15.000 gånger ungefär 😉

Och till er som planerar camping semester i sommar så är mitt tips: "Ulricehamn och Prångens Camping" för eftersom det är Jimmy som driver det så måste det vara den bästa! 🙂


Jag kände nyss att jag hade något på mitt knä? och då jag drar upp Juicy byxan så ser jag detta!… 😉 så dagen avslutas där den började…!

Efter en dag med visumäventyr och Johannas kräkning i bilen så ska jag hoppa i säng nu och se fram emot att vakna till en ny härlig dag i morgon!

God natt & Sov gott! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Tack & god natt!”

 1. Så mysigt med paket! 🙂

 2. Sandra says:

  Hallå.

  Brukar läsa här och kommentera då och då.

  Jag älskar din blogg.

  Men vad chockad jag blev när det stod prångens camping, där har jag semestrat varje sommar i mååånga år. Även om thailand lockar lite mer. Är ni semester buddies i thai eller har du också semestrat där?

 3. Anna says:

  Haha jag bor inte så många mil från prångens camping och Jimmy har jag träffat flera gånger=) Pappa brukar alltid prata med honom=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *