Tack & God natt!

Allmänt

168397-1590
De fantastiskt vackra blommorna som sprider ljuvlig doft här hemma fick jag av min underbara vän Anne-Cecilia då vi lunchade idag. (TACKA snällaste vännen min!). Sen ser ni dagens bladshopping: norska ELLE och sen är svenska "Klick" & Aftonbladet ett "must" varje fredag för jag tycker Alex "innelista" är så underhållande läsning 🙂

Tokigt att inte Sam åkte ur Idol i kväll och KUL att min favorit, Miss.Pacasso, var så bra i kväll! 🙂 Snygg var hon också! vilken klänning! Den tjejen kommer att gå långt oavsett hur det går i Idol för hon tror så mycket på sig själv och det är härligt att se 🙂

TACK snälla ni som skriver så fint till mig, ni lyser verkligen upp min kväll här och jag suger åt mig det ni skriver som en svamp! 🙂 Och vet ni – jag vill ge er en present som TACK för att ni piggar upp mig! Jo, det är faktiskt sant! Lite crazy så klart, men ibland måste man göra crazy saker så – Jag vill skicka en liten present i posten till:

mamma till två små pojkar, Pia, y, elin, ingela, jenny, mantis, evelina (peaceofcake..), johanna, Helena, Henny, Therese, Evelina, Sessan, Maria & Frida.

mejla mig er hem post adress så kommer det en liten "suprice" i posten.! 🙂 Min mejl är: gizmolinas@hotmail.com

Nu ska jag sätta mig och mysa med lite kortskrivning och annat… så jag avslutar den här "speciella" kvällen med ett citat som passar in:

"Om du vill sticka ut räcker det inte med att vara annorlunda. Du måste vara enastående."
/Meredith West.

God natt mina kära bloggläsare! Hoppas vi "ses" igen imorgon! Tänk- då är det lördag! Wow! 🙂

P.S jag avslutar den här dagen med att radera de elaka inläggen för de förtjänar ingen uppmärksamhet på min blogg.

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Tack & God natt!”

 1. Evelina says:

  Du är ju helt fantastisk! Kramar Evelina

 2. Lisa says:

  Efter en lång dag på jobbet, en snabb vända på stan för att köpa present till en av alla vänner som fått bebis, snabb after work, mys i soffan med sambo, thaimat och Singa (inte så glamouröst som champagne men väldigt gott!)och innan jag stupar i säng så gör jag ett besök på din blogg. Detta gör jag varje kväll och du är en sann inspiration! Varje gång jag har varit inne och läst din dagliga produktion av inlägg så känner jag värme och energi. Tack för att du finns!

  Mvh Lisa

 3. Tack för att du finns AnnaStina & god natt Vännen! Kram Mirva

 4. Anna says:

  Hej, jag vill bara säga att jag uppskattar din blogg SÅ mycket! Att se hur du njuter av livet och försöker få ut det mesta av det är verkligen inspirerande. Även om jag också ser mig själv som en livsnjutare som har lätt för att bli glad över små saker i vardagen så får din blogg mig att påminnas om allt bra dom dagar det inte riktigt känns så. Tack!

 5. AnnaStina says:

  Evelina-
  Tusen tack snälla underbara du! Kram! 🙂
  Lisa-
  Å så GLAD jag blev nu då jag läser ditt inlägg! TACK så jätte mycket! 🙂 Jag och min JIG drack också “Singha” i kväll då vi var ute och åt Thai mat. Det är så gott! 🙂 och det finns ingen dryck som passar bättre till den typen av mat! Vet du – jag vill skicka en present till dig också som tack för ditt inlägg! 🙂 Så – mejla mig din postadress så kommer det en liten “suprice” i posten 🙂 Nu är det dags att hoppa i säng här snart. God natt! Kram! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Tack snällaste du! jag blir rörd.. Kram! 🙂

 6. Emma says:

  Så längr folk talar om en är man intressant!
  Ha det i åtanke Anna Stina! Din blogg är absolut i världsklass!

 7. AnnaStina says:

  Anna-
  Tusen miljoner TACK för ditt värmade inlägg! 🙂 Piggnade till här nu på väg i säng…! 🙂 Tack snälla du! Eftersom jag är lite crazy i kväll och plötsligt kom på att alla som lyser upp min kväll ska få en liten suprice i posten så vill jag skicka en till dig också 🙂 Så – mejla mig din adress! God natt kram! 🙂
  Emma-
  Så sant så, det har jag absolut i åtanke! 🙂 Tack så jätte mycket för ditt inlägg. Blev GLAD nu!! 🙂 och eftersom jag har valt att vara lite crazy och skicka en present i posten till de som skrivit till mig i kväll så kom du med nu du också! 🙂 Så – mejla mig din hemadress så kommer det en liten “suprice” i posten.! min mejl är: gizmolinas@hotmail.com God natt kram! 🙂

 8. Emma (inte samma som tidigare) says:

  Hej AnnaStina! Jag har läst din blogg väldigt länge, men aldrig riktigt kommit mig för att kommentera. Jag vill bara att du ska veta att du inspirerar så många människor, jag och mina vänninor läser ofta din blogg och brukar avvundas ditt sätt att njuta av livet och alla dess ting. Vi önskar att vi kunde ta vara på dagarna lika bra som du gör! Du får oss att tänka en extra gång, och uppskatta livets motgångar och framgångar! Tack för att du finns!

 9. Micaela says:

  Kikar in här precis innan läggdags. Det finns alltid människor som på något sätt verkar njuta av att förolämpa och trycka ner andra. Du förtjänar det minst av alla eftersom du är en sån stor glädjespridare till så många! Du förgyller dagen, jag älskar att kika in här och se vad ni har haft för er. Du är så positiv och stark och det känns som om det är en sån förebild många tjejer i min ålder behöver! Jag är bara 21 och jag fösöker på något sätt ta mig dit jag vill i livet och du ger mig väldigt mycket inspiration! Jag kännde bara att jag behövde ge dig lite upplyftande ord nu ikväll när du har fått så nedslående. Ta hand om dig och din familj!! Som du märker är vi många som tycker om dig! Godnatt!

 10. Jonas says:

  ååå, du är bara du. som alltid. puss

 11. Jenny J says:

  Åhhh, jag kan inte tänka mig en dag utan DIN blogg! Den är helt klart bäst!!! Förstår att det är jobbigt med nedlåtande kommentarer… men sug inte åt dig den dåliga energi som det ger, DU är stark! Och din blogg inspirerar mig så mycket i livet, och säkert många med mig…Du verkar vara en helt fantastisk människa, stark och målmedveten, så stå på dig! Keep up the god work.

  Nu till något helt annat… idag ska jag på spaning efter hunky dory toppen, wish me luck!!!

  Kramisar från ett än så länge grått skåne…

 12. Princess Jessica says:

  Min underbara vän !
  Jag tycker att det är SUPER trist med människor som har behov att “trycka ner” andra människor !!
  Det kallas avundsjuka. Det är väl tyvärr den stora nackdelen med att blogga offentligt ….
  MEN – sötaste vän ! Du är helt ENASTÅENDE och jag beundrar dig som klarar att se det positiva i allting !! Du ger otroligt mycket energi och inspriration 🙂 !!
  DU gör mig GLAD och jag är lyckligt lottad som har en vän som DIG 🙂 !!!!
  TACK för att du delar med dig av dina och Johannas dagar. Det gör att det känns som vi är närmare varandra !
  Önskar Er en den bästa lördagen !!
  Pussar & kramar 🙂

  PS: Såg du att Idol Mattias var snyggare är någonsin igår ….;)

 13. Jessica says:

  Hej!
  Har inte kommenterat tidigare,men hittade till din fantastiska blogg för ett par veckor sen via länk från prinsessans dagbok och jag måste säga att din positiva och inspirerande blogg har snabbt blivit en av mina favoriter!
  Den gjädje och värme du sprider här,den “känns” verkligen,och jag blir alldeles varm i hjärtat efter att ha läst dina inlägg!Du har förmågan att förmedla och jag hoppas innerligt att du fortsätter att blogga och önskar att de som är ute efter att “förstöra” helt enkelt lägger av!Avundsjuka är väl kanske det rätta ordet.

  Eran lilla dotter är dessutom underbart söt 🙂
  Ha en jätte härlig lördag!

  //Jessica

 14. Anni says:

  Helt rätt! Uppmärksamma det goda, skit i det onda. Vilken underbar idé att ge bort små presenter…

 15. Princess Jessica says:

  Vännen !
  Ville bara säga att fortsätt att vara den DU är – det är därför jag och vi andra älskar din blogg !!
  Vi som läser här kan identifiera oss, få inspiration, drömma oss bort, få en härlig dos av lyx och glamour och sist men inte minst en underbar del av din Mama dag 🙂
  DU är är min favorittjej !!
  Krameli 🙂

 16. Hej du underbara kvinna=) Alla har redan sagt allt positivt om dig så mina ord skulle bara bli överflödiga. Tyvär hinner jag inte kommenterna lika ofta längre… Men jag försöker läsa så ofta jag kan. DU är den som lyser upp min vardag, som får mig att sitta och le för mig själv när jag sitter och kosar för mig själv när barnen sover, du inspirerar mig på så många olika sätt. OCh du är en av de starkaste och mest inponerande kvinnor jag någonsin “STÖTT PÅ” Fortsätt att vara den underbara kvinna du är… Du förgyller så många människors liv, jag önskar jag kände dig “in real”.. Du är en GENUIN människa som folk avundas och det är däför folk försöker att trycka ner dig dör att dom avundas dig.. Ta inte åt dig “min vän” Ha en underbar helg! massor med kramar therese

 17. Annica says:

  Hej AnnaStina, jantelagare som dessa ska bara ignoreras. Det är samma typ av människor som tycker att alla ska ha det lika, oavsett om vissa sitter på häcken hela dan eller jobbar dygnet runt. Om de hade läst din blogg lite närmre hade de förstått hur mycket du jobbat och hur din man sliter varje dag. Framgång (både ekonomisk och annan) kommer till de som kämpar och förtjänar det. Det gör ni. Det är såna här kommentarer som gör att jag ibland känner för at flytta utomlands igen. Men jag ska följa ditt råd och försöka lägga min energi och mina tankar på det positiva. Både i Sverige och i världen. Tack för att du påminner oss om det dagligen! Kram

 18. Mjuk says:

  Jag beundrar verkligen din inställning till livet, du är en sann förebild! Din blogg förgyller dagen! Tack för att du delar med dig! (Jag tycker du gör rätt i att ta bort oönskade kommentarer) Kram

 19. Sessan says:

  Men visst är det konstigt att du har råd med sådant liv när du faktiskt har konkat? Är INTE avundsjuk på vare sig DIG eller ditt liv men jag undrar också faktiskt.

 20. Angel says:

  Grattis tjejer,jag har fölt din blogg sen ja det är ett bra tag nu,mycket tack vare josefins länk och är här inne flera ggr om dagen och hoppas att en dag i framtiden kunna vara en lika bra mamma som du och minst lika framgångsrik.Super mama är vad du är och lilla Johanna har en jättebra förebild i er båda att se upp till…Hoppas ni får det underbart i Thailand och ser framemot att läsa bloggen därifrån minst sagt

 21. My says:

  Konkat? Jag fick för mig att butiken stängde för att Anna-Stina skulle kunna vara mamma på heltid, vilket i mina ögon är någonting helt fanatstiskt! Alldeles för få människor i denna världen skulle ge upp någonting de älskar att göra för att kunna vara hemma och engagera sig i sina små. Du Anna-Stina, jag tycker du är grym, inte för att du lever ett FAB liv (vilket är jättekul att läsa om :)) utan för att du lever för din familj och dessutom vill dela med dig av detta till oss! kram på dig!

 22. Angel says:

  Men shit seriöst,förneka avdunsjuka,gärna men jag köper d inte. Att ni orkar klaga på denna kvinna som har en helt underbar dotter och man och har en underbar karriär bakom sig sam,t ett nytt jobb. Viss säg att det ej är avundsjuka men jag köper d inte. Det är en super mamma som skriver denna blogg och att hon ens prioriterar detta uppskattas av många.Gillar ni d så sluta läs då många av oss uppskattar faktiskt såna här kvinnor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *